Jak sie mają takie tabletki jak apap itp do treningu, masowania? mają jakiś wpływ czy zadnego
kiedyś miałem zawsze w poniedziałek 5 godzin w szkole przy kompterze do tego podróż pociągeim do domu i zawsze mnie głowa bolała a wiadomo w pon klata więc nie można odpuścić. przed treningiem 2 apapy i odziwo (może to tylko złudzenie) ale oprócz tego że ból mijał zdawało mi się mam więcej siły !!! i do tego trening jakoś tak "lepiej" wychodził.
spróbujcie jak na was to działą
Wiecej sily.. he.. Moze..
Ale po 6 tabletkach jest juz zupelnie inaczej..
bo mnie napiera głowa od wtorku chwilami bardziej chwilami lekko, na słońcu, w pracy, nawet nic nie robiąc, przy bieganiu czy wisiłku sie natęża, dziś dopiero wziąłem apap i nic ;p ale za to w krzyżu przestaje mnie łamać :D nie wiem czy apap pomógł (łagoci ból i takie tam, tak pisze, ciekawe co by było jakby to brać na regeneracje mieśni, hehe) albo dzisiejszy trening na nogi pomógł.. :D
..wracając to właśnie najczęściej podczas treningu (siłka) ból spoczątku sie zwiększa a z upływem czasu mija, tak, że po treningu nawet nie wiem kiedy przestała głowa napinać :D