PDA

Zobacz pełną wersję : gainer gain fast 3100

snyper18
03-08-07, 23:51
witajcie! mam pytanie odnośnie gainera gain fast 3100 jak to brać? mam 76 kg 2,5 roku stazu z 6 cyklow na mono i i poltora miesiaca przerwy od cwiczen czyli opieprzanie sie. przez ten czas schudlem z 6kg przez cieżką prace.
ten post jest nie tylko na temat tego gainera ale rowniez cell pumpa oraz crevolution z biogenixa.
chce polaczyc te 3 suple zeby osiagnac cos wiecej. chce masy nabraci zebym jakos kumato wygladał. czytalem ze ten gainer to 1 klasa tylko ze trzeba z nim uwazac zeby sie nie zrobic za bardzo papuśnym na brzuchu.
wiec prosze o podpowiedz jak to polaczyc i jak brać poszczegolne odzywki w ciagu dni treningowych jaki i wolnych?
przypomne jeszcze ze mam 180 cm wzrostu i szybka przemiane materii.

LUKI
04-08-07, 12:54
Co do gf 3100 to jak dla mnie bardzo bogaty sklad, mialem kilka wiader tego gainera i zawsze bylem zadowolony, tylko pamietaj o diecie. Gf jedz 2 miarki po ok 1h po sniadaniu lub miedzy posilkami i 3 miarki po treningu, o ile sie nie myle to ma on tylko 15% bialka ale zawsze mozna dokupic jakies bialko jezeli masz go malo w diecie. Co do cp i cv to jezeli kupiles juz te suple to najpierw zjedz jedno a potem drugie, a jezeli nie kupiles jeszcze to pomysl nad np. cp+ ka lub cv+ ka

snyper18
04-08-07, 15:48
a nie mozna łączyć tych dwoch supli? kumpel mi gadal ze bral to razem i nawet fajnie mu poszlo.