PDA

Zobacz pełną wersję : kreatyna i HMB?

zaq
01-08-07, 00:45
witam mam do Was pytanko
czy można kreatyne zażywać z HMB
chodzi mi np o coś takiego 2kapsy kreatyny i 2kapsy HMB?? i czy lepsze będą wtedy efekty i jak polecanie mi zażywać
z góry dziękuje pozdrawiam :)

Prezydent_1c
01-08-07, 11:14
Kreatyne można brac z HMB ale HMB najlepiej brać 2-3miechy minimum więc jeśli jesteś zdecydowany tyle ćwiczyć to możesz brać. A co do dawkowania do bedziesz miał napisane na opakowaniu ;p

rafalkomando
01-08-07, 15:01
mozesz łaczyc ale tak jak kolega 3 mieesiace minimum HMB z kreatyna jest tak ze jedna dawka to 5 gram nei mzoesz dac 2,5 g kreatynki i 2,5 g HMB bo to bez sensu jak juz to 5 gram kreatynki i za 15-30 minut hmb, pozdrawiam

zaq
01-08-07, 18:00
czyli wychodzi na to że mam brać dziennie 4 kapsy kreatyny i 4 HMB??
a jak proponujecie mi je zażywać?? ( czy po treningu czy przed i co kreatyne czy hmb) ja jestem zielony w tym ... z góry dziękuje :)

rafalkomando
01-08-07, 18:36
5 gram na czczo zaraz po obudzeniu sie za 30 minu mozesz zjesc sniadanie(musisz an ie mozesz) i po treningu 5 gram ( czyli łyzeczka płaska od herbaty to 5 gram

AdRiAn
01-08-07, 18:51
HMb to lipa, zeby zadzialalo potrzeba paru miesiecy, a i tak efekty nie beda takie jakie bys chcial. Jezeli chcesz spalic tluszcz to kup jakis termogenik i kreatyne ew. stack jesli wczesniej juz brales krete.

pozdro