PDA

Zobacz pełną wersję : Gain Bolic - co myślicie?

lo3
31-07-07, 11:45
Cześć! Przeglądam forum od dawna i zauważyłem, że dużo osób poleca odzywke firmy Olimp "Gain Bolic", lecz trafiają sie ludzie, ktorzy mowią że nic nie daje. Co Wy o niej sądzicie? Po jakim czasie można zauważyć efekty?. Ćwicze około miesiąca. 175cm - 60kg. Do tej pory brałem tylko Carbo. Oczywiście mam diete. Zawodowo uprawiam bieganie. Może jakas inna odzywka co o tym myślicie?

mały huba
31-07-07, 14:37
Jak chcesz przybrać na masie to spokojnie mozesz kupic gainbolic,monster mass,mega mass,mass xxl czy innego gainerka(byle nie z megabola). Tym bardziej ,że dietę trzymasz i raczej jesteś lekki. Co do efektów to trudno stwierdzić.Generalnie rzecz rozchodzi się o to ,że jeżeli masz dobrą dietę,śpisz ile trzeba i trenujesz jak trzeba przyrosty na pewno będą od organizmu zależy tylko jak duże i jak szybkie.Tobie Gainerka polecam.
Pozdrawiam tej.

lo3
31-07-07, 15:09
Myśle o tym, aby rzybrac na wadze, a Ty którąs z tych odzywek brałeś? np. Gain Bolica?

lo3
31-07-07, 15:17
zapomialem dodac, ze chce także wyrzeżbić mieśnie

nowin
31-07-07, 20:34
brałem i to dosyć sporo, b.dobry gainer tylko troche moim zdaniem niepotrzebna jest tam kreatyna bo jak się wali 300 g dzienni to już troche tej kreatyny wychodzi i później cykl kreatynowy może być średni więc jeśli masz cykl kreatynowy to możesz brać, jeśli bierzesz max 120 g dzienni to też moszesz cały czas jechać ale jeżli walisz tego dużo i masz zamiar zrobić cykl kreatynowy to lepiej polecam moster mass

master111
31-07-07, 21:49
W smaku zajebisty szczególnie truskawaka....jesli chodzi o efekty to zalezy od diety i organizmu...ja zjadłem tego ok 4 kg przytyłem 2 kg