Zobacz pełną wersję : Nitrobolon ;]
hej...
Pytania odnośnie Nitrobolonu:
Kiedy zacząć go brać? Po cyklu kreatynowym? Zamiast kolejnego cyklu kreatynowego? Brał ktos Nitrobolon? Jakie efekty? Piszcie co wiecie! Ale tylko sprawdzone wiadomości!!!
rafalkomando
29-07-07, 15:13
mozesz po cyklu kreatynowym go wzias fajnie cie spompuje bedziesz dobrze wygladał. teraz ludzie biora go własnie po cyklach, wiesz jak z nitro innym fajnie daje a innym mniej to genetyka stary ale warto w niego zainwestowac
obojętnie... chciałem tylko sie dowiedzieć co i jak z tym nitrobolonem ;] ale jakbym miał brać to raczej kapsy ;]
rafalkomando
29-07-07, 19:17
lepszy proch., pijesz i za 15 minut czujesz ta pompe, a kapsu to zanim sie rozpuszcza zaczna działac to minie, a tak to czujesz co pijesz ten smak który bedzie cie pompował to jest to,
kapsy - nitrobolon 1
proch - nitrobolon 2
Skorzystaj z wyszukiwarki pisalem nie raz o tym i jakie sa roznice
kuwa tak trudno http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=4213
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=4120
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=4842
pelno wyskakuje, odwiedz ta strone zulugulo
Ja brałem nitrobolon ale to był mój bład..faktycznie max pompa ale nie jest to dobre jesli ktos uprawia armwrestling....masa tak nie przyszła ale siła tak...
Prezydent_1c
31-07-07, 11:22
Po NB2 osobiście przyszło mi kilka ładnych kg (4) i siła tez poszła nieżle. Smak dobry rozpuszczalnośc też niezła no i legendarna pompa niesamowita. Polecam ten produkt.
Widzisz brałem Nitro kilka razy i forma kaspułkowa niby biedniejsza od NB II ale dla mnie rewelka, a jak w kolejnym cyklu dorzuciłem Reactora ,,skóra pęka" tak pompa i siła. Brałem bardzo dużo stacków kreatynowych i jak dla mnie tylko dwa obok Nitro dają na prawde rade. Pozdro
Krzychu999
02-08-07, 14:28
ja nie brałem ale kumpel z osiedla brał mówił że najlepiej go brać ja 3 lub 4 cykl zamiast kreatyny
a co jest lepsze nitrobolon czy tribusteron, chodzi mi gównie o pompe nie o siłe.
Krzychu999
02-08-07, 14:53
według mnie nitrobolon pompa ponim jest o jakieś 1-1,5cm wieksz niz po zwykłym treningu
Krzychu999
02-08-07, 14:54
chodzi mi o nitrobolon2
ale tak sie teraz zastanawiam, czytałem rózne tematy o nitrobolonie i pisza ze po skonczonej kuracji wiekszosc tego co przyszło spada, wiec po co o brac zeby przez ok. miesiąc chodzic spompowany pozniej nie, jesli sie myle prosze o sprostowanie. i kontynuuje pytanie co lepsze nietrobolon czy tribusteron?
Krzychu999
02-08-07, 14:59
po tych 2 preparatach chodzisz spompowany lecz to potem spada zostaje troche siły . zostanie ci wiecej masy go to bedzie jako kret na 3 cykl
jestem zawiedziony, jesli to wszystko spada to chyba nie kupuje...tylko ze juz mam dosc kreatyny i chciałem wypróbowac inny specyfik a słyszałem ze oba sa dobre.
Krzychu999
02-08-07, 18:55
no niestety..... jak pomogłem prosze o SOG
maurycy333
02-08-07, 22:30
A który to jest twój cykl że się łapiesz już za NB.
A jeśli chodzi o pompe to spoko jest po XP na treningu wchodzi ok 2cm i bicu i masy sporo zostaje i siła też super idzie.
pozdr
a wiec to juz drugi cykl w niedługim odstepie czasowym , a tak w ogóle to ohohoho 5? co to ten xp:)?
Fajna rozmowa
Co lepiej pompuje Nitro czy Tribusteron??
To tak jakby się chciało porównać konia z kotem ciągnących wóz z węglem.
Jeśli twój poziom testosteronu jest w normie żaden naturalny środek z pt Tribusteron Ci nie pomoże ponieważ nie jest w stanie podnieść ten poziom ponad norme. Zrób badania poziomu teścia i zobacz co u Ciebie gra.
Jeśli mielibym polecać coś ze stacków co na mnie działa to święta trójca wygląda tak VPX Shotgun, TREC Nitro I, BSN No-xplode. Kolejność przypadkowa.
siemka, a czy te stacki zawieraja kreatyne? nie brałem do tej pory, wiec nie wiem, sa to chyba jakies mieszanki tak? a co tribusteronu to czytałem ze mozna go brac juz po 20 poniewaz po tym okresie nie jest juz wydzielany w duzych ilosciach.