Zobacz pełną wersję : Horse Power ?
Prosze wszystkich ktorzy to brali i slyszeli cos o tym Czy warto to wziosc na 4 cykl ? wogule moze nawet puzniej ale czy wartio zainwestowac w to czy lepiej Knockout?
jako tanszy odpowiednik polecam storma
jakos z opisu i skladu do strormu mnie nie ciagnie a omijajaac cene co radzisz naprawde Horse mocny?
maurycy333
28-07-07, 21:57
hors super stack zależy co wcześniej brałeś to twój pirwszy stack czy już jakiś brałeś?
jesli chodzi o stacki to pierwszy :D takto tcm mono i cp
maurycy333
28-07-07, 22:32
to jeden brałeś bo cp to stack spróbój teraz może xp też spoko stack i sprawdzony
Prezydent_1c
29-07-07, 13:24
Horse Power za mocny narazie kup sobie XP albo NB2. A ogólnie bardzo dobry stack nie miałem okazji testować ale ludzie z siłki chwalą ...
horse powera warto wziasc,mozna sie przekonac ze naprawde jest mocny tak jak kazdy mowi,nie bedziesz zalowal, moze troche ten smak nie jest za dobry ale na to sie nie patrzy, nie oto chodzi zeby smak byl dobry
wiec tak ,bardzo dobry stack ,polaczylem go z kre-alkalynem i przyznam ze masa poszla ladnie ,w moim przypadku zauwalylem lekki spadek sadla,pompa znakomita,rozpuszalnosc w miare dobra,smak no coz zalezy kto co lubi ale nie smak jest najwazniejszy,moze wystapic tez pieczenie badz swedzenie skory ale to normalny objaw u mnie bylo mrowienie w palcach ( przechodzi po paru minutach) ,polecam jedym slowem,bardzo dobry stack...
Potwierdzam siłę tego specyfiku. :)
ja mam zamiar kupić horse power...wydaje mi sie ze jest on bardziej ekonomiczny od knocouta...gdzuz maja podobne składy...stawiałbym na HP
Wiec ogulnie chwalicie Horse Power a co lepsze HP czy Moze Animal Pump ?
maurycy333
30-07-07, 08:09
Ale lepiej zarzuć cos słabszego bo później nie będziesz miała za bardzo z czego wybierać jak od razu weźmiesz się za mocniejsze staci i słabsze opuścisz weź teraz xp 2puchy i będziesz zadowolony a później coś mocniejszego.
pozdr
wiem ze pierw slabsze stacki ale to jest pytanie na tem horse powera czy to naprawde takie mocne ;) ej a 2 puchy x panda a nie moglby byc moze Knockout z Olimpu ??
maurycy333
30-07-07, 22:37
co do Knockout to nie wiem czy jest dobry bo jakoś nikt u mnie nie brał tego ale ostatnio trzech ode mnie z siłki brali Xp no i widać różnicę w masie i w sile naj bardziej i xp zaczyna dobrze działać pod koniec 1 puchy więc warto kupić 2 puszkę i można przytyrać.
pozdr
a czy dobry by był HP na pierwszy cykl ze stack'iem? mam za sobą kilka cyklów ale tylko Kre Alkalyn...
Pozdrawiam
mmm skoro tylko na ka leciales to zle zaczynas sie od MONo :) hmm po kre alkalynie kup sobie Cell Pump'a a potem mozesz leciec na stackach a Horse Power zamocny lepiej knockout x pand storma
sog oczywiście... tzn z ta ka była taka historia ze miałem ją za pół darmo... także to byla taka pierwsza przygoda z kreatyna.. i taka pucha wystarczyla mi na dwa cykle. I wlasnie teraz na wrzesien mysle nad czyms mocniejszym... I bralem pod uwage CP. Tylko najlepiej go polaczyc z MONO? oczywiscie co do kasy to ograniczen nie ma ;)
Pozdro :)
Prezydent_1c
01-08-07, 11:04
Najlepiej jak nie ma ograniczeń co do kasy to kup tylko CP bez mono bo CP z mono to tańsza wersja cyklu tak jakby ;)
Prezydent 1c------ coś mi się nie widzi żeby cp z mono było tańszą wersją niż samo cp :D mnie kusi zeby wziąść CP+XP ale coś mi sie wydaje że mam "za mały staż na krecie" -tylko dwa jakies beznadziejne cykle. czyli mowicie ze samo CP? czy jeszcze cos do tego dodać?
Pzdr ;)
Taurynę, jak jest z dietą ?
ludzie po co wam Horse Power ? Animal Pumpa tez zostawcie w spokoju, na pierwszy "stack" ( jezeli tak mozna nazwac CP ) bierzcie Cell Pump dwie puchy i starczy.
nieddlugo do razu po mono bedziecie brac Shotguna...
Powolutku dojdziemy do skutku, szybko dojdziemy do skutków(ubocznych) :D
Prezydent_1c
01-08-07, 22:55
Zobacz cene przecietnego mono a zobacz cene CP i przemyśl swoją odpowiedz. Bo wiem ze CP 2 puchy jest droższe niż CP+mono cykl.
PS. ten post do Mario jest kierowany oczywiście :D
maurycy333
02-08-07, 16:46
nie zawracajcie se narazie głowy horsem
Prezydent zwracam honor :) myslalem ze mowisz, iż cp+mono jest tańsze od samego cp :D samego cp w sensie jednej puszki %-) no ale po ostatnim poscie, oczywiscie masz racje ;)
ja juz 2 cykle mono 1 tcm i 1 cp wiec najlepszy czas na stack :)
maurycy333
02-08-07, 22:19
no ale chyba nie od razu Hors?