PDA

Zobacz pełną wersję : kre-alkalyn 1500

vego93
25-07-07, 13:00
Co myslicie o tym suplemencie? Czy dało by mi to cos gdybym zaczął go braC? mam 14lat wzorst 160 i waga 53, chciałbym powiekszyc obwody, i zwiekszyc siłe! moze polecicie cos lepszego? z gory dzieki ;)

Brian
25-07-07, 13:12
dziecko ty jeszcze dojrzewasz, nie powinienes jeszcze myslec o siłowni a juz o odzywkach myslisz? zal takich dzieci!

Punisher
25-07-07, 14:20
Jesteś za młody i to tobie kompletnie nic nie da, tylko kase w błoto wyrzucisz i popsujesz organizm w tym wieku.
Jeżeli jednak chcesz powiększyć obwody, to zwiększ ilość węglowodanów i białka spożywanych w ciągu dnia.
Żadna odżywka Ci nic nie da niestety musisz poczekać co najmniej 2 lata.

vego93
25-07-07, 14:27
dziecko ty jeszcze dojrzewasz, nie powinienes jeszcze myslec o siłowni a juz o odzywkach myslisz? zal takich dzieci!

1. to ne silownia tylko trening w domu.
2. kreatyna to nie odzykwa tylko suplement diety.

rafalkomando
25-07-07, 14:31
bozeeeeeee(heheheheheeheheh) nie suplement tylko dodatek do diety ooo hujjj czymajcie mnmie stary kreatyne w takim wieku? to jest najmocniejszy srodek który jest dozwolony u nas na rynku, i jeszce trening w domu? bozee

Punisher
25-07-07, 16:10
vego93 mylisz sie.i zastosuj sie do moich rad, to ci wyjdzie na dobre. Dieta sama ci wystarczy - dzial dieta.

rafalkomando
25-07-07, 17:08
(kreatyna to nie odzykwa tylko suplement diety.)

to mnie poprostu rozwaliło, dieta stary diettttaaaaaaaaaaaaa

vego93
25-07-07, 19:03
na innym forum czytłąme ze to suplement diety. i nie czepiaj sie, bo sam pewnie w tym wieku nie wiedziałes! a treening w domu. co w tym zabawnrgo? Własnie dlatego piszre na forum zeby sie zapytac, a niektorzy sie czepiaja, jak by wytłumaczyc nie mogli!!!! Ok ułoze sobie diete, skoro mowicie ze mi to dobrze wyjdzie, tlyk oze niektorzy mogli by to powiedziec normalnie a nie sie wywyższać! gdybym wszystko wiedział to bym tu nie pisał!

Punisher
25-07-07, 22:17
Ja napisałem rozważnie, jak zawsze, wiec nie wiem w czym problem:)

vego93
25-07-07, 22:32
do ciebie nic nie mam, dzieki za odp. własnie układam sobie diete ;) ale cos mi nie idze...pomoze ktos?? jelsi tak zapraszam na http://www.fbb.pl/Dieta-t34849.html

Punisher
25-07-07, 23:08
Link aktywny tylko dla zarejestrowanych. Zobacz na tym forum do dzialu dieta, a na peno znajdziesz cos dla siebie !!
Ps. A jak nie, to chlopaki ci pomoga na pewno.