Zobacz pełną wersję : Biogenix Cell Pump (665g) + Trec L-glutamine extreme (400g)
Yo! Mozecie mi rozpisac te suple? Jak brac ? Do tego mam gainerka na uzupelnienie diety.
CP
rano i po treningu. Ew. mozesz zmienic z potreningowego na przedtreningowa. 9 g ( jedna porcja ) rozpuszczasz w 400 ml wody.
Ale lepiej po treningu bo tam jest arginina.
GLUT
na czczo 2-5 g
po treningu do 10 g
przed snem - nie wiecej niz 5 g
dużo tej gluty rozpisales... Ile wazysz kabanoss?
68kg 178cm 18lat || Glute wezme rano 2g po treningu 4g i przed snem 2g :) powinno by dobrze nie ??
To po trenie bierz 5g najwazniejsze. Powinno być ok.
OK. A jak bede rozpuszczal CP w wodzie to do CP moge wsypac glutamine? tzn rano i po treningu... ? Jesczze jedno pytanie kupilem 3kg Weider Super Mega Mass tam jest porcja 72g ale nie ma miarki w srodku i nie wiem jak odmierzac te 72g. POMOCY :)
glutamina od CP w odstepie 30 min, najpeirw CP.
Jak odmieżać? Hmm 72g? Heh smieszne gainera nie odmierza sie co do 1g:p
chyba ze sie jest pedantem;)
Wez sobie jakieś naczynia np od kieliszka do jajed i zmierz ile ono ma pojemnosci (poprzez wsypywaniu 5 g - lyzeczka od herbaty i obliczysz i tak szybciej by bylo, wiem ze smieszne ale coż:p)
czyli pol godziny gluta od cp a gainer ile odstepu od kretki ?
Tyle samo - okolo 30 minut a jak wezmiesz 29min to przecież nie wybuchniesz.
czyli glute biore w tym czasie co gainera tak ?? :P np po treningu biore cp pozniej po 30 min glute i gainera tak ?
Hmmm. no niby tak, ja też łączyłem. Ale kiedyś gdzieś słyszałem, że gluta powinna iść "na pierwszy ogień" Aby sie w 1 kolejnosci wchłoneło, a ile w tym racji to nie wiem. Jak będę miał gainera to i tak będę łączył razem chyba...
rozumiem :) dzieki na razie ;) SOG
maurycy333
27-07-07, 22:00
a nie za mało masz cp puszka to trochę skromnie dokup sobie jeszcze małą puszeczkę cp i będzie spoko. A te 70g gainera to 7 stołowych łyżek.
A co do brania gainera co zależy od twojej diety ale bierz rano po śniadaniu i po siłowni jak zajdziesz do domu to wypij gainera i pół godz po gainerze posiłek np ryż i pierś z kurczaka.
pozdr
Przy CP musze pic duzo wody tak jak przy mono ?? i dlaczego nie moge laczyc w jednej porcji cp i glutaminy skoro na glutaminie pisze "dla zwiekszenia efektow stosuj razem z kreatyna" ??
maurycy333
28-07-07, 17:46
do cp nie musisz pic dużo wody jak przy mono bo cp nie gromadzi wody.
Mi się zdaje że byś mógł połączyć
Przy CP musze pic duzo wody tak jak przy mono ?? i dlaczego nie moge laczyc w jednej porcji cp i glutaminy skoro na glutaminie pisze "dla zwiekszenia efektow stosuj razem z kreatyna" ??
Laczyc razem ale nie napisane ze w jednej porcji. Tu wlasnie jest pytanko, bo glutamina to bialko. A inni powiedza, ze glutamina to tylko aminokwas wiec mozna brac w 1 porcji. Ale cp bierzesz przed trenem a glute po trenie a rano to wtedy jest tylko dylemat.
do cp nie musisz pic dużo wody jak przy mono bo cp nie gromadzi wody.
jw
wez Cp w shakerze rozmieszaj ja mialem klopoty jak doibrze go nie wymieszlaem :( aha rano 3 miarki codziennie w dni treningowe po treningu wez sobie kolejne 3 lyzeczki tak radze a efekty hmmm sam zobaczysz :D
dzieki ;) tam porcja to chyba 2,5 lyzeczki ;> sprobuje :D
A w dni nietrenigowe jak brac CP ?
maurycy333
02-08-07, 16:47
możesz brać rano i w porze treningu