Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Podczas cyklu

Duży2
22-07-07, 17:20
Mam takie pytanie bo szykuje się u nas impreza i biore mietka wziołem go 45 tabsów i jak myślicie czy brać go cały czas i przerwać dopiero w dzień w którym będzie impra czy już przerwać go brać------impreza jest za 5 dni co zrobić? Mam jeszcze omke 5 shotów to walne ją dopiero po imprezce. A i napije się jakięś 5 góra 6 piw na niej.. A i czy po spożyciu tych 5 piw ciężko będzie wrócić do rezultatów z przed picia , przypominam żę jest ta omka.Z góry dzięki za odpowiedzi...POZDRAWIAM

Matka_90
22-07-07, 17:24
Albo koksowanie albo alkochol, innego wyboru nie ma..

Duży2
22-07-07, 17:48
Prosze o konkretną odpowiedz!

Matka_90
22-07-07, 17:53
to jest konkretna odpowiedz... umrzesz jeśli nie wypijesz sobie tych piw??
Zastanów sie czy chcesz ćwiczyć czy chcesz pić.

Młody_00
22-07-07, 19:32
jak jestes na cyklu to nie ma sensu go przerywac, na imprezce posiedz przy pepsi. A jak juz skonczysz to sobie lekko bedizesz mogl odbic. To jest tak samo jak bierzesz antybiotyk na jakos chorobe to pic nie mozesz bo cos moze pierdolnąc. NIgdy nie miesza sie lekow z alko

vold
22-07-07, 22:34
Dokładnie zgadzam się z moimi przedmówcami.

Quadro
23-07-07, 22:41
Nie chcę sie wyłamywac i zgadzam się z przedmówcami ale Panowie na Boga to nie klasztor jak se walnie te 6 piw to nic nikomu się nie stanie byle by tych imprez nie było zbyt często bo może naprawde coś nie wytrzymać i będzie po imprezach juz na zawsze

Duży2
23-07-07, 23:15
Quardo to właśnie jest dobre przemówienie...Ja nie piłem już 4 miechy wogóle i poprostu chce się napić i odreagować i napewno nie będe pił więcej tylko tak od czasu do czasu sami wiecie

polo
24-07-07, 14:10
ogólnie zjebałeś ten cykl bo ome rowno z metą powinieneś brać, lepiej jest nie pić w czasie cyklu , ja np w ostatnim tyg cyklu ochlałem sie i nic mi nie było tylko tradycyjnie miły kac :D a pić sie nie powinno bo alkohol spadki powoduje i odwadnia

Zenek88
05-08-07, 00:30
Jak chcesz pic piwa to wybierz sobie te bezalkoholowe np LECH FREE lub wypij jedno normalne