Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Kto brał kreatynę?

Michalg89
18-07-07, 20:00
Witam na forum ;)
Aktualnie biorę OLIMP GAINER MCT i ćwiczę na masę. PO skończonym cyklu miesięcznym Gainera zastanawiam się nad wzięciem KREATYNY- chciałbym aby ta kreatyna nie na pompowała mnie wodą i abym nie spuchł jakoś nie porzadanie ale abym przybrał CZYSTEJ MASY MIĘŚNIOWEJ . Co radzicie wziąć?
Mam pytanie do tych którzy brali kreatynę.
1) Czy były widoczne jakies efekty?
2) Jakie to były efekty?
3) Po jakim czasie je uzyskaliście- brania kreatyny?
4) Jaka kreatynę braliście?
5) I najważniejsze dla mnie pytanie co z efektem po odstawieniu? Bo czytałem że po odstawieniu kreatyny może nastąpić znaczny spadek kreatyny w mięśniach (komórkach)- a żeby temu zapobiec należy po zakończeniu lub w czasie uzywania kreatyny stosować prekursory- arginine,cytrulinę,glikocyjaminę i jeszcze coś guand.... ale nie pamiętam :P

;)

Punisher
18-07-07, 21:16
Idzie tak, zeby kreatyna nienapompowala wodą? Bo ja myślałem, że to główne zadanie kreatynki... Sluchaj, wode nabierzesz, potem odejdzie, ale i tak zostanie wiecej niz bylo (jezeli dobrze wszystko zrobisz).

Michalg89
18-07-07, 21:21
No tak :) Tylko załózmy że mam nie wiem 30 w bicu (nie wiem bo nie mierzę) i pojem kreatynkę ok 1 miesiąca i będe miał przykładowo 32 po odstawieniu będe miał 31, 30 lub co najgorsza 29 (tego się boję)?? Więc pytam ;)

Punisher
18-07-07, 21:41
haha, na pewno nie ubędzie ci mięśnia, jedynie tkanka tłuszowa.
Ale bez diety nie będziesz miał dobrych efektów.
Poczytaj dział na tym rofum : Nasze relacje i szukaj cykli na monohydracie, tam ludzie pisza jakie wymiary im skoczyly i waga i sila. Chyba wiesz ze kretka jest wskazana dla osob ze stazem treningowym min ok 5miechow. (na poczatku wykorzystuj naturalny potencjal, bez tego pojda centymetry i sila kosmicznie). Tylko tak jak wczesniej mowilem dieta. poszukaj na forum w dziale Dieta, tam znajdziesz na pewno.I korzystaj z wyszukiwarki :)

Michalg89
18-07-07, 21:48
Ok poszukam. Ale czytałem coś o IPRIFLAVONE i opisywany był jako wynalazek rewelacyjny i niegroźny wiecie coś o ttym?

Punisher
18-07-07, 22:09
pierwszy raz slysze, i nie wierze :p

bob3k
18-07-07, 22:52
Siemka odpowiedz na twoje chyba 5 pytanko to kreatynki bierz np.. tauryne lepiej transportuje krete... i zebys nie mial jakichkolwiek spadkow i zeby organizm "nie odzwyczail" sie od kreatyny to stosujesz 2, 3 cykle w odstepach ok 2 do 3 miesiecy... co prawda ja jestem po 1 cyklu i efekty widac bo do tego bralem mass xxl i naprawde widac efekty i na ciele i na sile.... Mysle ze troche rozjasnilem i pomoglem .... pzdr:)

Michalg89
19-07-07, 08:31
Siemka odpowiedz na twoje chyba 5 pytanko to kreatynki bierz np.. tauryne lepiej transportuje krete... i zebys nie mial jakichkolwiek spadkow i zeby organizm "nie odzwyczail" sie od kreatyny to stosujesz 2, 3 cykle w odstepach ok 2 do 3 miesiecy... co prawda ja jestem po 1 cyklu i efekty widac bo do tego bralem mass xxl i naprawde widac efekty i na ciele i na sile.... Mysle ze troche rozjasnilem i pomoglem .... pzdr:)

okej ale poweidz mi czy jeśli bym z takową kreatynka brał Gainera OLIMPowskiego MCT to wystarczyłby 1 cykl?

bob3k
19-07-07, 16:38
Wez sobie z 2 cykle na mono a pozniej sie pomysli....:)) ja czekam na 2 cykl bo 1 mam za soba.... pozdrawiam

u.waw.pl
19-07-07, 21:33
A od kiedy to gainera bierze się cyklicznie ?

bob3k
20-07-07, 12:18
A pewnie chodzilo Mu o to ze jak bierze tego gainera i dorzuci do tego krete to czy wystarczy Mu jeden cykl na kreatynie... ja tak to zrozumialem

Michalg89
21-07-07, 12:56
Tak chodziło mi oto czy tak można że poprostu gainer z kreatyną. Ale juz wiem.
Mam pytanie. Słuchajcie co sądzicie o takim zakupie jak:
-OLIMP TCM Mega Caps (jabłczan kreatyny) 300 kaps./1100mg
-OLIMP Taurine Mega Caps 300 kaps./1500mg (300 porcji)
-OLIMP Gainer MCT - to co mi zostanie ewentualnie jeszcze dokupię
??

u.waw.pl
21-07-07, 14:06
Dobry zestaw, możesz kupować.

Michalg89
21-07-07, 14:09
Dzięki cieszę się ;) u.waw.pl kiedys gadałem z Tobą na gg i w ogóle pisałeś na innym forum prawda?? ;)

...................................
Powiedzcie mi jeszcze proszę na ile mi wystarczy to 300 kapsułek i ile ogólnie powinien trwać okres zażywania tego rodzaju specyfików?