Zobacz pełną wersję : Dobry start!
Prosze o pomoc a nie kometarze "za młody" itp
Staż: 0,5 roku
CeL: Szybka masa
to był by mój pierwszy cykl
18lat 68kg 172cm
-szukam jakiegos cyklu do 150zl tylko jednego...
-bez ogromnych spadkow!
Tych którzy maja jakieś pojecie dopingu prosze o napisaniu
-nazwa sterydu
-ilosc
-dawkowanie
co prawda nie mam duzego stazu.. ale proponowalbym ci zakupic metke i tescie :) To powinno ci pomoc szybko przybrac na wadze :)
np. 10 tesci i ze 100 lub wiecej metki
pozdro,
jak ja widze takich ludzi to mi sie cos robi....co za debil....trenouje pol roku i juz koksy.....jak małe dziecko......odrazu musi miec upatrzoną zabawke.......na to trza czasu buraku.................wytłumaczył bym ci cos debilu ale nie chce mi sie marnowac czasu na takich ludzi jak ty
Ks: jeśli masz tyle do powiedzenia to wogóle się nie wypowiadaj i nie marnuj swojego cennego czasu...
i nie jestesmy kolegami zeby sie tak do mnie odzywaL(debil,burak itp)
i nie zycze sobie wiecej takich wypowiedzi bo one pokazuja ze ty jestes dzieckiem z mlekim pod nosem!!
Ja potrzebuje konkretnych porad od konkretnych ludzi a nie płaczu dziecka =/
Sonny_Black
15-07-07, 13:44
na poczatek moze testosteron?
No pewno bez spadków najlepiej duża masa o super jakości i co najważniejsze szybko, przy tej kasie zapomnij.
O stażu nawet się nie wypowiadam.
wajcha_wwy
15-07-07, 14:34
masz za mało kasy to jest nic co za to kupisz strzykawki??:P dozbieraj sobie do jesieni hajsu i sobie walnij pozadny cykl, juz lepiej sobie kup teraz jakas krete.
i nie jestesmy kolegami zeby sie tak do mnie odzywaL(debil,burak itp)
no wlasnie temu sie tak do ciebie odzywam bo nie jestesmy kolegami (I NIE BEDZIEMY KOKSIE).......skoro ty tak mowisz do kolegów(O ILE ICH MASZ) to sorry hehe
voldemort: 15 strzalek tescia na wiksezy przyrost nie wystarczy?
ks:jestes tak primitywny za az zal cie kometowac! Obrazasz mnie z powodu tego ze nie jestesm tak doswidczony i wykokszony jak ty? to smieszne ja szukam porad a nie glupiej gatki ktora ty prezentujesz! chce sie czegos dowdziec a nie sluchac glupot przez ciebie pisanych!
Jesli nie masz mi nic konkretnego do powiedzenia to prosze nie wypodiadaj sie w tym tamacie bo nie potrzeba mi obelg i glupokowatych kometarzy!
Po pierwsze jakiego testosteronu , może zdradzisz wielką tajemnice?
Poczytaj posty podwieszone PRZYKŁADOWE CYKLE tam masz napisane i dolicz sobie odblokowanie.
Voldemort:Thx za konkretne wypowiedzi barodz mi pomagasz;)
te fundusze posidam na sam doping na odblok i dotatki(cynk,witaminy) to wogole inna baja na to kasa tez sie znajdze..
myslalem o cyklu 6 tygodniowym i braniu 2x w tygdniu strzalki...
zabardzo sie nie orintuje co na rynku chodzi ale wiem ze
omka
i zapewne
testosteron typu
enathate / propionate
Tak standardy bardzej nic pro.. Jak myslisz 12-15 strzalek omki/tescia nie wiem co wziasc ruszylo by cos?
I czy stosowanie kretyny w odbloku to dobry pomysl?(moono vitalmax)
mety nie chce brac bo mase jako taka mam a nie chce sie zalc tluszczem...
ks:jestes tak primitywny za az zal cie kometowac! Obrazasz mnie z powodu tego ze nie jestesm tak doswidczony i wykokszony jak ty?
wykokszony...hahaha....nigdy nie jadłem koksu tak jak ty chociaz trenuje kilka latek wiecej niz ty .... no ale ok szukaj drogi na skróty!!
....ale pamietaj na około zawsze bliżej
Mam jeszcze jedno pytanie..
Czy jak bym mial tescia + mete
to najpierw cykl mety pozniej odblok cykl tescia odblok?
czy loczymy te cykle razem i pozniej odblok?
łączymy razem i potem odblok...ale widze ze twoja wiedze jest chyba jeszcze za mała i naprawde nie ma sensu zebys juz bał chyba ze masz pod nosem kogos kto wie troche lepiej co i jak zebys se krzywdy nie zrobił źle wbijajac szota!!
czytalem tez jak sie szoty robi :P
do miesniowo w kazdy miesien mozna preferowane posladki,barki
igla 90 stopi ladujesz cala jak nie ma krwi to wbijasz powoli zawartosc tak?!:D
Pierdolnij się we łeb dzidek :D
ja bym ci proponował za taka kase cos takiego
meta 100 tab 1- 5 ok15 mg ed
test prolke 1-8 100mg e5d - podalem tu taka mala dawke gdyz chodzi o cene , kolega tez robi sobie pierwszy cykl, przy malej masie , wiec na tak malych dawkach mozna zrobic dobre miecho ,
tylko nie zapomnij o diecie i o gainrach itp ,
Za tą kase proponuje mete i test propionat.
ja mysle ze masz zamalo kasy i zamaly staz .mialem takiego samego kolege pocwiczyl pol roku tak jak ty wzial mete 100 tab.i prawda poszla mu sila i troche masy ale potem mu sie odniechcialo cwiczyc zaraz po tym cyklu i teraz nawet niechce sie mu spojrzec na hantle mysle ze z toba bedzie tak samo,zgadzam sie w 100% z tym co napisal KS.....zastanow sie pzdr ;-)
trzeba wiedziec w ktora czesc tylka wbic :/ na posladkach masz nerwy ktore ida przez prawie cale nogi
jak trafisz w ktoregos z nich to zostaniesz kaleka do konca zycia
fajny masz starz :p ja cwicze od 8 lat, w sumie od 4 bawie sie ciezarami i dopiero teraz chce tylko lekko popchnac miesien jak najslabszymi dopalaczami zeby uniknac skutkow ubocznych
a ty zjesz wszystko za 150zl :p
sorry ze nie w tema, co to jest tesc ?
A tak wogule, to nie lepiej na poczatku jakies bialka ? po co strzala odrazu
Tesc to testosteron. Jasne, ze na poczatku lepsze odzywki... ale jak ktos nie ma mozgu
DZIDEK ja dla odmiany zamiast mety i tescia kupiłbym sobie coś słabszego na pierwszy raz.
Np winstrol 100tab(nie trzeba sie odblokowywać)
oma 250mg E14D 1-10 lub 15 do tego clom i tamox na odblok i po sprawie
PS napisałeś że masz już troche masy ale jakoś po wymiartach słabo widać
po winstrolu też trzeba się odblokować.