Zobacz pełną wersję : kretka
nawiązując do innych tematów, jak będę brał drugi rok mono to znaczy, że efekty będą marne czy tylko gorsze niż jakby brać jabłczany itp, bo widze, że polecacie każdemu na 2,3 cykl, a ja mam jeszcze mono od cholery i jeszcze troche ;p
Nie do konca kumam ;/
To zalezy który cykl mono i jakie przerwy się stosuje.
ze 4 były już i jeszcze mam mono na conajmniej 3, a przerwy były od 1,5-3 miesięcy
zrob dla odmiany cykl na czyms innym, jablaczan lub KA. pozniej wrocisz do mono i wyjesz do konca
;) nie ma pospiechu
byleby organizmu nie przywyczaic
ewentualnie mozesz polaczyc mono z jakism stakiem. mono w dni bez treningowe, stack wiadomo kiedy.
kombinacji moze byc milion, a od mono zawsze mozesz odpoczac
Mam pytytanko Panowie.Skonczylem kilka dni temu 1 cykl z mono od vitalmaxa,ktory trwal 1.5miesiaca [powoliu woda uchodzi ze mnie ],jestem zadowolony z efektow,ktore sie pojawiaja w miare efektywnee pod sumienna diete,.Niedlugo wyjezdzam na wakacje do Anglii dorobic troszke i chce kupic sobie kreatynke alkaliczna i tu jest wlasnie moje pytanie.:Czy moge zaczac za jakies 2 tyg kolejna sesje z kreatyna .Slyszalem ,ze jesli chodzi o kre -alkalyn nie ma potrzeby robic przerw w suplementacji.Podjadam codziennie bialko z ostrowii ,i tauryne .PRzygotowuje sie do kupienia anino i wlansie kre-alkalyn 2500 od olimpu.
mono rowniez mozna stale stosowac jednak najlepsze efekty wg mnie osiaga sie stosujac cyklicznie ...
KA to mono + dodatek alkalizujacy
samo bialko to niewiele musi by dieta.
Nie wiem na pewno wielu rzeczy ,np oswieciles mnie ze to tez mono .Dzieki .Jesli chodzi o diete ,to zapomnialem napomknac o niej ; przestrzegam diety ,jem co trzeba ,choc moze nei wczuwam sie az tak w kalorie to znam swoj umiar.. Nadmienilem o diecie ,ze bez niej nei ma efetkow tylko i wylacznie na swoim doswiadczeniu. Czy KA mozna zaczac od razu po cyklu ze zwykla POTOCZNIE mowiac kreatyna MONO od vitalmaxa?
odczekaj miesiac beda lepsze efekty po przerwie