Zobacz pełną wersję : oxy-gen - ostrowia
Czy białko oxy-gena (protein80) jest lepsze czy gorsze od naszej ostrowi?? bo cenowo wychodzi na to samo
Z tego co wiem jest takie same niemalze.
Zapewne glownym czynnikiem kiedy zamierzasz kupic suple a szczegolnie bialko jest cena. Robilem tak samo i stosowalem niegdys ostrowie bo przeciez bialko to bialko. Jednak nie polecam takiego toku myslenia. Dozbieraj lepiej troche kasy i kup sobie cos z wyzszej polki. Chociazby taki Protein 80 Hi Teca nie jest stosunkowo drogi ale napewno lepszy niz ostrowia.
Pozdrawiam
Po:
1. Ostrowia to WPC a OXY_GEN 80 to Białko pszeniczne i WPC - więc wybór oczywisty, bierz OSTROWIE.
2. HI-TEC 80 zawiera WPC, białko pszeniczne - więc również do bani.
Jeżeli chcesz tanie a dobre białko to bierz Ostrowie, ale nie oczekuj zbyt wiele od smaku tego biełka, proponuje pic je z mlekiem :)
Również polecam ostrowię. Pozdro
z mlekiem ostrowi nie rozrabialem pilem tylko i wylacznie z woda i smak mi nie przeszkadzal a nawet smakowal choc kumpel co tez pil ostrowie to narzekal na ochydny smak
smak nie jest rewelacją, ale jakiś minus ceny musi być, ale da sie zjeść, liczą sie efekty nie smak ;p
A z lepszych (droższych) białek jakie polecacie spodziewając sie dużych efektów?
niektorzy ( w tym ja ) maja po Ostrowi problemy zoladkowe...
a tak ogolnie to uzbieraj kase i kup cos dobrego np. z Dymatize, Sports One.
konkretne białko podawajcie, teraz jeszcze pojade na ostrowi bo troche zostało, a potem sobie zakupie, bo nie ma co oszczędzać
Kup sobie 100% whey ze Sports One - ok 179zł za 3kg, świetny smak i rozpuszczalnosc, dodatek enzymów trawiennych.
lub QSE Gold whey za ok 165zł masz 2720g, bdb smak i rozpuszczalnosc, dodatek m.in colostrum