Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Prosze o pomoc

PoLeK
11-07-07, 10:33
Pewnien sprzedawca doradził mi takie zestawienie. Co wy o nim sądzicie??
kreatyne olimp , jabłczan kreatyny treca i HMB. Dobre zestawienie po powrocie po połtora rocznej przerwie zwłaszcza że przed przerwą jechałem na "sucho"??

bob3k
11-07-07, 10:38
No to nie zaciekawie... jezeli nie jestes jeszcze po zadnym cyklu krety to moim zdaniem wez krete mega caps 1250 lub zielona kreatyne z Vitalmaxa do tego Tauryne... a jezeli jeszcze chcesz przytyc to wez jakiesgos gainera... osobiscie polecam Mass XXL... pzdr

Warlord
11-07-07, 11:07
to chyba ten sprzedawca chcial Cie naciagnac, serwujac Ci juz jablczan jak masz zaczac dopiero pierwszy cykl kreatyny. Jablczan kreatyny warto stosowac gdy monohydrat kreatyny zacznie działać słabiej (około 5 cyklu),
tak samo nie kumam po co Ci HMB na poczatek

rafalkomando
11-07-07, 12:19
to widac ze jakis amator z tego goscia, HMB odpada i jabłczan na pierwszy cykl tez, wez mono+gainera i gwarantuje ze bedzie ci dobrze szło przy okazii odwiedz dział dieta

PoLeK
11-07-07, 16:09
Sprzedawca powiedział że Jabłczan można stosować nawet w 1 cyklu (bo ja już kiedyś ćwiczyłem ale nie brałem żadnych odżywek). Powiedział także że HMB jest mile widziane bo zmniejsza zmęczenie i przyspiesza regeneracje (ćwicze 6 razy w tygodniu, 3 siłowe pn, śr, pt i 3 wydolnościowe typu pompki, biegi itp wt, czw, sob). I teraz nie wiem cz dobrze gada czy źle :P

Punisher
11-07-07, 16:17
No to ciebie nakrecil niezle jak typowego lamusa. Mi sie tez chce smiac jak kupuje cos lub sie pytam to dostaje odpowiedzi conajmniej smiesze(jak chcialem kupic carbo i spytalem ile,to powiedzieli mi ze 5 litrow to wysmialem i poszedlem:) )
Moze byc na pierwszy cykl, przeciez nikt Ci nie zabroni, mozesz nawet koksy brac - tylko po co jak beda takie same efekty na mono a w dodatku drozej i blokuje sie dalsza pule mozliwosci poprzez zaczniecie od czegos mocniejszego.
Wiec tak jak koledzy pisali jedz na mono itp czytaj wyzej.

PoLeK
11-07-07, 17:32
Napisałem do innego. Powiedzał tak : "
Potrzebuje Pan aminokwasów np Biotech amino fuel, i odżywki wysokobiałkowej."
Co o tym sądzicie??

bejnar
11-07-07, 18:18
Powiem tyle na poczatek wrzuc bialko lub gainera w celu uzupelnienia diety.
A po pierwsze uloz porzadna diete bo to podstawa! Dodaj jakies witaminy i aminokwasy. Mysle ze HMB to suplement ktory jest przereklamowany co potwierdzily wielokrotne badania na nim ktore stwierdzily ze nie do konca znane sa jego skutki, co wazniejsze zeby wogole mozna bylo zobaczyc jakiekolwiek efekty trzeba je brac ponad 2-3 miesiace w dawkach 6-10g dziennie jak podaje instytut przeprowadzajacy badania, wiec chyba takie stosowanie bedzie dla Ciebie zbyt kosztowne i raczej bez sensu. Zamiast HMB zarzuc porzadne aminokwasy.

Pozdrawiam

PoLeK
11-07-07, 19:38
Więc co radzicie konkretnie. Prosze o nazwe produktu. Aha i chciałbym żeby mi starczyło na cykl 6-tygodniowy. Wiec ile opakowań czego brać.

PoLeK
11-07-07, 19:53
http://allegro.pl/item211110999_megabol_gainer_737_3kg_nowe_smaki_.h tml
co powiecie o tym??

Warlord
11-07-07, 21:44
wydaje mi sie, ze produkty megabol ssa palke ;]
mialem bialko tej firmy, w chuj oblesne, slabo sie rozpuszczalo i ogolnie do dupy, czytajac opinie na tym forum doszedlem do wniosku, ze to taka firma stawiajaca na ilosc i cene a nie jakosc

bob3k
11-07-07, 23:26
Wez to co ci podalem ja to biore i widac efekty jak chcesz wiedziec o dawkowaniu tego zestawu to pisz na gg 1508681 ja biore

mass xxl
creatyne mega caps 1250
tauryne mega caps

Pzdr