Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : tse przy masie?

MILAN
07-07-07, 20:34
Siemka, jak to w mojej naturze, cykle układam z dużym wyprzedzeniem a mianowicie, teraz jeszcze jade na rzeźbe (spalacz+białko) do końca miecha, potem wypad i jak wróce od sierpnia cykl na mase w połączeniu z aerobami (bieżnia) z białkiem standardowo i czy dodać tse, bo ostatnio wspominaliście, że modne jest połączenie spalacza przy masowaniu, żeby nie przyrastał fet, a jeśli tak, to tylko rano nadczczo? czy też dwa razy dziennie?

MILAN
10-07-07, 18:09
zawsze można na Was polegać

vlk
10-07-07, 21:48
Moim zdaniem na tse to szkoda kasy. To po pierwsze.
Po drugie mozesz brac termogenik i robic aeroby w cyklu na mase, ale uwazzaj zeby nie przesadzic. MUSCLETECH ma jakis specyfik termogeniczny wlasnie na cykle masowe. Ponoc dobry

u.waw.pl
10-07-07, 22:11
Spalacz przy masowaniu ? Dla mnie bezsens.

vlk
10-07-07, 22:15
Znam osoby ktore biora termogeniki jako pobudzacz i ochrone przed nadmiernym zatluszczeniem.
Efekty maja...rozne.

PS to specyfik, o ktorym pisalem wczesniej

http://www.muscle-tech.pl/thermogain/

dexter
11-07-07, 13:18
hoho ciekawe to, a brał to ktos ? "vlk" gdybys zdecydował się kupić to, to koniecznie napisz efekty. pozdro

bejnar
11-07-07, 14:07
Moim zdaniem wydanie kasy na TSE było by raczej nie potrzebne, to nie redukcja. Jesli bedziesz stosował aerobowy trening to mysle ze nie powinienes sie zalac fatem, jesli juz to wtedy weź TSE ale watpie jesli bedziesz robil aeroby ok. 40 min 3 razy w tygodniu mysle ze nie powinienes zbytnio zalapac tluszczu

Pozdrawiam

MILAN
11-07-07, 16:11
nie którzy piszą, żę bezsens, a właśnie dlatego zapytałem, bo widziałem, że nie którym polecaliście takie połączenie ;)
Oki, zrobie bez, myśle że aeroby powinny styknąć, a w następnym cyklu przy ostrym masowaniu BEZ rzadnych aerobów itp. wtedy dopiero włączyć? nawiasem mówiąc to i tak mam już zakupione ;)