PDA

Zobacz pełną wersję : Zarabiaj przez klikanie w link

pw
07-07-07, 16:15
Jest taka stronka gdzie się klika w link (aktualnie sa 3 linki) za każde kliknięcie dostaje się centa (3grosze). Z czasem linków będzie coraz więćej (za nie długo ma być 35). Czyli dziennie 1zł (35centów). Kase możemy odebrać z konta dopiero jak uzbieramy 10$. Jeśli zwerbujemy kogoś będziemy dostawali tyle centów ile dana osoba razy kliknie w link.
Np. jeśli ja zwerbuje 10 osób przy 3 linkach (aktualnei tylko 3) to w miesiąc zarobie 9zł (chyba :P), no oczywiście linków później będzie 35. Oczywiście zwerbowane osoby też mogą werbować dalej.

Pisze to tu bo nie mam kogo z gg zwerbować i mam nadzieję że ktoś tutaj się skusi na taki zarobek :)
Jak coś to piszcie na pw. lub na gg

snajper88
07-07-07, 17:52
eh 9 zl na miesiac. Łee ja podziekuje. jakby bylo z 50zl ;] no ale materialista jestem wiec sie juz nie odzywam :P

pw
07-07-07, 17:55
Jeśli sam będziesz klikałem. Ocywiście 9zł teraz. Jakbym AJ CIe teraz zwerbowałto byś Ty dostawał 9 a ja 18zł :)v Po za tmy co to za robota kliknięcie w link i odczekanie tam kilku minut. A zawsze cośkasy sięprzyda :)

pw
07-07-07, 22:22
jak już wrzucą że będzie do klikanie w 35 linków to dziennie będziesz miał poand złotówkę czyli miesięcznie jużbędzie jakieś 33 zł, a jak zwerbuejsz kogośto dwa razy tyle, oczywiście możęsz zwerbować z 10 osób :)

Mattt
08-07-07, 00:24
to wyslij ten link tutaj z tej stronki podaj swój login jaki tam masz a ja go tam wpisze abyś mógł odebrac zapłate za moje klikanie:P

pw
08-07-07, 08:18
Dam Ci na gg jeśli chcesz bo jeszcze będziesz musiał sobie założyć konto na paypay żeby miał kto Ci póxniej pieniążki do domu wysłąć :)
9573593 napisz :)

pw
08-07-07, 11:00
Ale jeśli chcesz to tu masz http://adbux.org/?r=whitehead
Mój nick tam to whitehead. Konto na paypal chyba będziesz potrafił założyć
Jakbyś czegoś nie rozumiał to pisz
Acha i jeśli chodzi o klikanei to musisz pojedyńczo w linki klikać, nei wszystkie na raz. Odczekujesz 30 sekund aż będzie pisało Done$, jeśli będzie pisało DoneX to znaczy że kliknąłeś kilka linków lub coś źle zrobiłeś. Wystarczy że klikniesz ponownie.
Kliknięte linki po odświeżeniu strony adbux będą przekresślone, więc o kontrolowanie czasu 24h nie trzeba się martwić, pozdrawiam :)