PDA

Zobacz pełną wersję : Teoria, a praktyka

Piotrekksc
05-07-07, 23:31
Witam! Bardzo fajnie ze niektore osoby pisza nam o skutkach ubocznych sterydow bardzo im za to dziekujemy, ale ciekawi mnie jak to jest w praktyce. Prosilbym o osoby kotore przeszly juz w swoim zyciu rozne cykle o pisanie w tym temacie o swoich skutkach ubocznych czy rzeczywiscie teoria idzie rowno z praktyka.

vold
06-07-07, 18:17
No dokładnie nie można tak powiedzieć aby teoria równała się z praktyką chodz nie wyklucza to że sterydy powodują skutki uboczne chodz przy odpowiednim stosowaniu mozna je zminimalizować ale niestety nie do zera.

Ja doczynienia z dopingiem mam od ok 8 lat i ogólnie musze powiedzieć że nie mam raczej skutków ubocznych nie mówie to ze swojego punktu widzenia tylko robiłem wiele różnych badań i wszystko jest ok , chodz nie zmienia to faktu że w przyszłości mogą pojawić się jakieś problemy zdrowotne ale tego nie mogę powiedzieć bo nietety niewiem.

Aby jak najbardziej zmniejszyć skutki uboczne trzeba odpowiednio stosować sterydy z odpowiednimi osłonkami, witaminkami, odblokiem itp., chodz jest druga opcja nie zależna od nas tak zwany organizm, każdy jest inny więc nie można powiedzieć co komu może zaszkodzić i w jakim stopniu.

.

Młody
08-07-07, 13:13
mi powiększyły się sutki i czasem leci z nich ropa brałem nolva a raczej tamoxifen więc bez bluzgów i mam gęstszy zarost (jak narazie używałem teske deke i metke)

Zenek88
08-07-07, 16:00
najcześciej ze skotkow ubocznych dotykaja mnie
syfy(pelno ich mam ale tylko na mordzie)
owlosienie(tylko klata i morda)
gino ale uzywam tamoxa wiec nie dopuszczam
jeszcze dochodzi wiadomo utrata definiccji
troche szybko sie denerwoje
jeszczew lapie mnie deprecha po cyklu

nie znam stanu swoich organow ale chyba jest ok

vold
08-07-07, 17:49
wyżej wymienione skutki występują zazwyczaj po nieudolnym stosowaniu bez odpowiedniej wiedzy.

cyroon
08-07-07, 18:47
Jestem po jednym cyklu 100mety i 20x propa

I niezauważyłem skutków ubocznych, pryszczy niemam, boleści różnych org. wew. również nie, ani też nienaturalnego owłosienia...
Hmmm jedyną zmianą jaką zauważyłem to, że jadąc autobusem strasznie agresywne mam myśli ; p

vold
08-07-07, 23:26
Może brak odpowiedniego odblokowania lub coś w tym style, wszystko można dopracować.

arnold5551
09-07-07, 16:41
Gdyby był źle odblokowany to tym bardziej NIE czułby agrresji moim skromnym zdaniem. On ma na mysli raczej że jest agresywny na cyklu co jest chyba normLNE...