Zobacz pełną wersję : Co na stawy?
Piotrekksc
05-07-07, 19:40
witam mam pytanie jestem wlasnie po cyklu winstrolu i zaczolem salbutamol. Mam dosc powarzny bol przedramienia. kledzy z silowni powiedzieli mi ze to najprawdopodomniej od stawow. najbardziej boli mnie przy cwiczeniach na biceks podczas odkladania ciezaru. jesli ktos mialby inna diagnoze prosze o pomoc. A jesli nie to prosze podajecie mi jakis skuteczny lek na stawy. wielkie dzieki
Niekoniecznie stawy, pierwsze zastosuj jakieś środki przeciwzapalne ale maximum do 3 dni , napewno wskazane jest stosowanie tabletek magnez+b6.
Piotrekksc
06-07-07, 14:55
a jakie to te srodki przeciwzapalne mam kupic. prosze o jakos nazwe. jeszcze mnie zaczely tak jakby stawy w kosciach bolec
stawy w kościach xD? W dziale zdrowie jest arttykuł o stawach, poszukaj
wedlug mnie moga byc to stawy jak wiadomo winko ma to do siebie ze je wysusza przez co czujemy dyskomfort w czasie treningu, dla tego czesto dodaje sie deke.(niektorzy daja 100mg week)
mozesz kupic sobie glukozamine, zalorzyc sobie stabilizator,
lub zrobic to co napisal ci moder
Hej
Piotrekksc (http://e-kulturystyka.info/member.php?u=3252) vbmenu_register("postmenu_59236", true); co masz do tego problem to powiem Ci tak to nie sa stawy tylko ścięgna ja mam podobnie ja np. robie bicho sztanga prostą nie łamana bo wtedy jest masakra tak bo li poprostu jak odkładasz sztane to nie odkładaj gwałtownie odrazu tylko odłużi chwile przytrzymaj ja tak robie i jest ok możesz fastum sobie kupić jeszcze powinno pomóc