PDA

Zobacz pełną wersję : thermal pro vs. dyma burn extreme

arnold5551
04-07-07, 10:34
Który z tych 2 supli jest lepszy spalanie fetu? Bo brałem thermal blast extreme i to wogóle nie działało mimo diety ścisłej i treningów.... Co powiedzie o tym drugim bo czytałem że dobry

ubermas
04-07-07, 12:11
Jesli miales scisla diete i treningi to nie ma bata zebys nie schudnal, wiec nie mozesz stwierdzic czy to pomoglo czy nie. Moim zdaniem miales zla diete... Ja slyszalem od kumpla z silowni, ze bardzo dobry jest Clenburexin z Treca, on stosuje i jest bardzo zadowolony, co wiecej mowi, ze specjalnie diety nie trzyma. Pozdro

snajper88
04-07-07, 12:45
aktualnie biore Thermala pro, i powiem tak: jezeli masz troszeczke checi to po Thermalu ciezko jest nie tronowac. Fajnie pobudza i ogolnie po nim nie chce mi sie jesc. Tak wiec polecam go.
Co do tego drogiego to go nie bralem, wiec nie wiem jak dziala. Ale slyszalem ze dobry jest

arnold5551
04-07-07, 12:52
uwierzcie mi że to poprostu nie działało, krećiło sie we łbie tylko i tyle. Problem polega na tym że w preparatach zawierających ma huang nigdy nie wiadomo ile do końca jest efedryny bo w jednej partii rośliny jest tyle a w innej mniej lub więcej i oni sami tego nie wiedzą i dlatego zalezy jak sie trafi! Zadnego pobudzenia nie miałem, tylko handre niesamowitą i zawroty głowy

HuGsoN
04-07-07, 15:44
No to może faktycznie trefny suplement kupiłeś. Ja aktualnie biorę l- karnityne i fat killera treca, nie wypowiem się jak działa, bo dopiero 8 dni. Mogę jedynie powiedzieć, że pobudza. Co do dyma- burn spoko suplement, ale nie na pierwszy, dlatego nie wziołem. Kumpel bierze. Za jakieś 2 tyg, będę mógł dać dokładniejsze info na jego temat. Wiem, że tak pobudza ( dyma burn ), że koleżka nie może spać w nocy.

vlk
04-07-07, 17:27
Odpowiem nie dokonca na temat, ale... polecam cos innego.
Na mnie kosmicznie podzialolo thyrotherm z Premium. Kosmicznie sie pocilem, zwiekszona wydolnosc. Cudenko za niewielka kase.
Gdym teraz robil wycinke to kupilbym hydroxycut hardcore z Muscletech, albo German American - jet fuel. Ten ostatnio to ponoc objawienie i totalna rewelacja. Osoby, ktore go braly pieja z zachwytu i zasuwaja jak szaleni. Prawdziwe paliwo rakietowe.

uwierzcie mi że to poprostu nie działało, krećiło sie we łbie tylko i tyle.

Takie objawy wskazuja ze mogles brac za duzo efki jak na swoje mozliwosci przerobowe. Trzeba bylo zmniejszyc dawke, albo w ogole odstawic, bo efka nie kazdemu sluszy i tyle. Laczyles ja z czyms jeszcze?

arnold5551
04-07-07, 17:56
brałem najpierw 1 kaps na dzień to wogóle nic nie było!

brałem też clenbuterol i działał bardzo słabo

bergson
04-07-07, 19:16
bralem dyme i na mnie dzialal zajebiscie stracilem 7 kg ale oczywiscie dietke staralem sie trzymac no i troche aeroby-polecam rowerek.cenowo wychodzi dobrze wiec polecam goraco.

vlk
04-07-07, 19:18
Moze ten 1 jednak dzialal. Tylko Tymasz zbyt wygorowane oczekiwania? Spalacze to nie cudowne srodki. Calej roboty za nas nie odwala, a jedynie moga pomoc, tym ktorym bardzo tego chca.

arnold5551
04-07-07, 19:32
ku..wa mać! Człowieku tłumacze Wam, że mało co wógłe jadłem, chleb dietetyczny, owoce, jogurty dietetyczne i nic wogóle nie czułem po tym!!!!!!!!!!!!!!!! Ani troche sie nie pociłem, ani troche pobudzenia!!! Jakie wygórowane oczekiwania? Ze chce żeby działało to co ma działać? nie sądze żeby to było zbyt wygórowane oczekiwanie....

bralem dyme i na mnie dzialal zajebiscie stracilem 7 kg ale oczywiscie dietke staralem sie trzymac no i troche aeroby-polecam rowerek.cenowo wychodzi dobrze wiec polecam goraco.po ilu opakowaniach i czy dieta była bardzo rygorystyczna, trewning intensywny? to też zawiera ma huang?

snajper88
04-07-07, 20:42
Chleb dietetyczny? pierwsze slysze. Chyba ciemny chleb. No i okazalo sie, nie miales zbyt dobrej diety. Owoce jadles mowisz... owoce maja duzo cukrow,wiec ich raczej nie polecam na odchudzanie. I glodzic sie tez nie ma co. najlepiej jesc oczywiscie mniej, ale prodoktow bialkowych. Twarogi chude, biale mieso itp. itd. (wiecej w dziale Dieta)

vlk
04-07-07, 20:55
ku..wa mać!

Pobudzony to juz jestes. :]:p Do tego dieta i duzo aerobow i schudniesz. Sorki, ale po prostu nie wierze, ze robisz wszystko OK (dieta trening) a tylko zle syple nie chca dzialac (chyba ze kupujesz tanie podroby na allegro)

bergson
04-07-07, 20:56
ku..wa mać! Człowieku tłumacze Wam, że mało co wógłe jadłem, chleb dietetyczny, owoce, jogurty dietetyczne i nic wogóle nie czułem po tym!!!!!!!!!!!!!!!! Ani troche sie nie pociłem, ani troche pobudzenia!!! Jakie wygórowane oczekiwania? Ze chce żeby działało to co ma działać? nie sądze żeby to było zbyt wygórowane oczekiwanie....

po ilu opakowaniach i czy dieta była bardzo rygorystyczna, trewning intensywny? to też zawiera ma huang?

1 opakowanie wystarczy ale musisz dorzucic aeroby i dietke redukcyjna w ktorej obetnij wegle.0 cukrow prostych,napoi slodzonych a produkty w ktorych jest bialko np:chudy ser,piers z kurczaka,tunczyk tak jak snajper ci doradzil spozywa smialo-tylko tez bez przesady no i woda niegazowana.bierz najpierw po 2 tablety potem 4-na czczo i przed treningiem.Musisz sprobowac bo na kazdego dziala co innego-polecili mi to chlopaki z innego forum i nie zalowalem.Pozdrawiam.

bergson
04-07-07, 21:00
Chleb dietetyczny? pierwsze slysze. Chyba ciemny chleb. No i okazalo sie, nie miales zbyt dobrej diety. Owoce jadles mowisz... owoce maja duzo cukrow,wiec ich raczej nie polecam na odchudzanie. I glodzic sie tez nie ma co. najlepiej jesc oczywiscie mniej, ale prodoktow bialkowych. Twarogi chude, biale mieso itp. itd. (wiecej w dziale Dieta)

snajper nie kazdy ciemny chleb jest dobry przy odchudzaniu niektore z nich posiadaja duzo weglowodanow.

bergson
04-07-07, 21:01
1 opakowanie wystarczy ale musisz dorzucic aeroby i dietke redukcyjna w ktorej obetnij wegle.0 cukrow prostych,napoi slodzonych a produkty w ktorych jest bialko np:chudy ser,piers z kurczaka,tunczyk tak jak snajper ci doradzil spozywa smialo-tylko tez bez przesady no i woda niegazowana.bierz najpierw po 2 tablety potem 4-na czczo i przed treningiem.Musisz sprobowac bo na kazdego dziala co innego-polecili mi to chlopaki z innego forum i nie zalowalem.Pozdrawiam.
a to ze wogole malo jadles to kolejny blad.pij 2 razy dziennie oliwe z oliwek.

vlk
04-07-07, 21:09
albo dokup MCT.
Generalnie to w ogole daj dietke do sprawdzenia, pozniej sprawdzi sie Twoj trening, a suple na koncu.
PS Woda niegazowana to podstawa. Polecam 5 - litrowe baniaczki. Tanio i na caly dzien wystrczy ;)

arnold5551
04-07-07, 21:20
to nie była jakaś specjalna dietka, posiłek ostatni najpóxniej o 18, jak najmniej jeść, 0 słodyczy, wszystko jak najmniej kaloryczne

thermal był oczywiście znetu bo tylko tam da sie obecnie kupić! Był oryginalny, posiadał 2 plomby

Dziwie że dyma jest legal do kupienia jak to prawie to samo

vlk
04-07-07, 21:46
To kiepsko ze nie masz konkretnej diety. Bez niej sam sobie zycie utrudniasz. Poszukaj czegos dla siebie czegos w dziale dieta. Wtedy wszystko pojdzie lepiej i suple beda dzialac;)

arnold5551
05-07-07, 19:15
Ludzie, ja od czasu cyklu czyli od stycznia spaliłem 10 kg!!!! i to włąsnie soimi spsobami! Problem polega na tym , że kupiłem kiedys ten thermal i nie hamował głodu, nie przyspieszał chudnięcia nai troche, chudnąłem tak samo jak na sucho!!!! To są za duże wymagania?? Moich 2_óch znajomych , jktórzy wzajemniwesie nie znają tez to kupili, bo byli przekonani że to rewela a tu lipa nie działa ni ch.j !!!! I to chodzi! Jeden mówił że cos tam troch a drugi wogóle to odstawił bo stweirdził że nie ma najmniejszego sensu tego brać...

P.S. Brał ktoś z Was na redukcje adipex retard?

arnold5551
01-08-07, 21:53
i co? patrze po wszystkich sklepach i sie okazuje że ten thermal burn extreme nie ma nigdzie, pewbo wycofali bo były to jakieś lipne podróby!!!

czemu ta woda jest tak istotna?

Który z supli polecacie pod względem skuteczności jak i spadków na mięsie:

dyma, vaporize, animal cuts, thyrothem, scorch, venom, jet fuel, hmb+l karnityna.

Zalezy mi żeby spalić tak 2-4cm w pasie, jednocześnie nie spalić mięsa bo mam straszne spadki w tej chwili. szczerze myśle nad tym ostatnim bo jest dośc tanio i wiem że działało choć tez bez reweli.. czy na prawde opłaca sie cos z tych droższych?

A czemu te preparaty na efce już legalnie śa sprzedawane jak efka jest nielegal?

arnold5551
02-08-07, 10:59
doradźcie mi poprostu czy lepiej kupić to co niby mało skuteczne ale sprawdzone i działa w moim przypadku czy ryzykować i kupic to co niby rewelacyjne i drogie , choć thermal wiem na bank że na mnie nie działał z jakichś przyczyn...

bergson
02-08-07, 23:03
doradźcie mi poprostu czy lepiej kupić to co niby mało skuteczne ale sprawdzone i działa w moim przypadku czy ryzykować i kupic to co niby rewelacyjne i drogie , choć thermal wiem na bank że na mnie nie działał z jakichś przyczyn...

zapodaj dyma burn!!!nie ma takiej opcji zeby po zastosowaniu spalacza spalal sie tylko tluszcz w pasie!tluszcz spala sie na calym ciele a zeby wspomoc spalanie glownie w pasie to szczegolna uwage zwroc na skosne brzucha i oczywiscie aeroby.a co tak uparles sie tego pasa?bedziesz mial wyksztalcone dobrze bary klate i łapke no i plecki to troche w pasie nie przeszkodzi-chyba ze startujesz w zawodach.pozdrawiam

arnold5551
03-08-07, 11:58
Mi na pasie najbardziej zalezy bo tam mi najbardziej przeszkadza??

Na ile taka dyma pali mięso i czy wogóle pali?

Czy ten spalacz faktycznie tak rewelacyjnie wypada w porównaniu z innymi, np. thyrotherm?

Aha i jakbu ktos wiedział coś o tym co napisałem o thermalu to bym prosił, bo ja cały czas nie jestem pewien czy to była jakaś podróba czy ja poprostu nietoleruje efki i wtedy lepiej by było kupić hmb z lkarnityną.... Czytałem na jakims forum że koleś stosował venom i też źle sie po nim czuł wełbie mu sie kreciło

arnold5551
03-08-07, 12:01
czy nie ma wśród Was takich kto był z dymy niezadowolony, nadziaj sie na podróbe??

arnold5551
03-08-07, 14:04
czy jest możliwe żeby spalic te 4cm w pasie po 1 dymie??

arnold5551
05-08-07, 19:45
i czy w nietreningowe też nalezy to brać?

dago84
01-10-07, 00:12
arnold ja osobiście testowałem uż nie jeden spalacz i dyma jest gó.wno warta. zero efektu. towar był napewno oryginalny ale to syf. najlepsze jak dotąd działanie miał stock II firmy MDOUBLEYOU. brałem thyrothern i też żadnego pobudzenia. ostatnio brałem cykl z ephedra maxx. nieźle kopało. miałem super efekt w połączeniu z kreatyną cellpump.

bergson
01-10-07, 20:13
czy jest możliwe żeby spalic te 4cm w pasie po 1 dymie??
tak

HuGsoN
01-10-07, 21:44
tak
Jak najbardziej :)

kox
02-10-07, 00:33
ja biore thermala jak cos to pisz do mnie to ci rozzpisze. pisze zeby nie przekraczac dziennej porcji 4 kapsułek a ja biore 5 i mam 15 lat. niektorzy nawet po 2 maja zawroty a ja jakos nie :D

cameron
08-11-07, 18:48
Mam 172cm i 62kg, chciałabym zrzucić 5kg, chcę zamówić dyma burn, ale nie wiem, czy jest on odpowiedni dla kobiet i czy w ogóle działa, proszę o odp.