Zobacz pełną wersję : Dexstro Juice
Kupiłem dzisiaj Dextro Juice do kreatynki Vitalmaxa zielonej... i mam pytanie ponieważ niektórzy piszą żeby brać dextrose tylko po treningu a jak mam to brać..?? BO mi babka gadała że mam brać to z kretą rano nad czo przy 1 dawce i brać z kretą przed treningiem ... zdziwiło mnie to ze nie po treningu.. spytałem się jej a ona powiedziała że przed są większe efekty czy to prawda.. ??
bierz kreatyne 1.na czczo i 2.po treningu
1.ja bym odpuscił dextro
2.mozesz brac dextro ale najlepiej carbo by bylo...
co do tego czy sa wieksze efekty to chyba gdzies tak uslyszala i powtarza...:)
a noi ww proste w wiekszej ilosci zaraz przed treningiem to napewno nie jest dobre posuniecie...
wszyscy mowia ze dextro beee. Ja polecam gdyz ma fajna forme jesli komus to odpowiada a w sklad wchodzi dextrosa i tauryna wiec transporter jak trzeba, a kupic carbo nie zaszkodzi
Dextro juice akurat jest spoko.
Rób tak jak "tom" napisał, bo ludzie sprzedający są ograniczeni do sztywnych schematów, byle sprzedać i niby coś wiedzieć (np. czy ona sama brala to itp.)
Dzięki panowie za odpowiedź możliwe że powtarza to co usłyszała... żałuje ze przyjechałem rano do tego sklepu bo wieczorem jest taki typek który sam bierze te odżywki i wie więcej ... ale za to wy mi pomogliście thx .. ;) :D
rafalkomando
03-07-07, 17:00
no po to tu jestesmy zeby pomagac takim jak ty, cieszy nas to pozdrawiam
Kazdy znas jesli sie oreintuje w temacie sluzy Radą