PDA

Zobacz pełną wersję : Dexstro Juice

Kidler
02-07-07, 23:01
Kupiłem dzisiaj Dextro Juice do kreatynki Vitalmaxa zielonej... i mam pytanie ponieważ niektórzy piszą żeby brać dextrose tylko po treningu a jak mam to brać..?? BO mi babka gadała że mam brać to z kretą rano nad czo przy 1 dawce i brać z kretą przed treningiem ... zdziwiło mnie to ze nie po treningu.. spytałem się jej a ona powiedziała że przed są większe efekty czy to prawda.. ??

tom
02-07-07, 23:30
bierz kreatyne 1.na czczo i 2.po treningu
1.ja bym odpuscił dextro
2.mozesz brac dextro ale najlepiej carbo by bylo...
co do tego czy sa wieksze efekty to chyba gdzies tak uslyszala i powtarza...:)
a noi ww proste w wiekszej ilosci zaraz przed treningiem to napewno nie jest dobre posuniecie...

Kasa313
03-07-07, 09:18
wszyscy mowia ze dextro beee. Ja polecam gdyz ma fajna forme jesli komus to odpowiada a w sklad wchodzi dextrosa i tauryna wiec transporter jak trzeba, a kupic carbo nie zaszkodzi

Punisher
03-07-07, 11:58
Dextro juice akurat jest spoko.
Rób tak jak "tom" napisał, bo ludzie sprzedający są ograniczeni do sztywnych schematów, byle sprzedać i niby coś wiedzieć (np. czy ona sama brala to itp.)

Kidler
03-07-07, 14:27
Dzięki panowie za odpowiedź możliwe że powtarza to co usłyszała... żałuje ze przyjechałem rano do tego sklepu bo wieczorem jest taki typek który sam bierze te odżywki i wie więcej ... ale za to wy mi pomogliście thx .. ;) :D

rafalkomando
03-07-07, 17:00
no po to tu jestesmy zeby pomagac takim jak ty, cieszy nas to pozdrawiam

Kasa313
03-07-07, 18:25
Kazdy znas jesli sie oreintuje w temacie sluzy Radą