PDA

Zobacz pełną wersję : Mass XXL Trec czy Gainer 1 Vitalmaxu?

bartmon
01-07-07, 13:37
Witam wszystkich! Mam takie pytanko, chciałbym sie dowiedzieć od Was co o tych suplach sądzicie, czy są dobre na mase i który jest lepszy, tzn, jak w tytule Mass XXL z Treca czy Gainer 1 z Vitalmaxu? Poniżej podaje linki:

http://www.allegro.pl/item207175043_mass_xxl_trec_masa_xxl_weglowodany_b ialko_bcaa.html

http://www.allegro.pl/item207356948_odzywka_na_mase_dla_szczuplych_4_8kg _przytyj.html

Proszę o jakieś posty, z góry dzieks.

rafalkomando
01-07-07, 18:07
po pierwsze zamów sobie suple w sklepie, po drugie XXL kosztuje za 4800 130 zł a vitalmax wiele mniej vital to typowy tucznik xxl tez wybur nalezy do ciebie ten i ten to jst muj ulubiony gainer, ale jak masz kase to xxl

bartmon
01-07-07, 19:25
W sklepie to znaczy ze nie kupować przez Allegro? czy zamowic przez allegro ale nie od goscia tylko ze sklepu/ Ja tez jestem bardziej za Vitalmaxem, słyszałem juz dosc sporo ze to dobra firma. Jak myslisz ile moze po tym wejsc w mase? Doradz mi rowniez jesli mozesz czy to juz jest cos kokretnego, bo wcinalem juz wiele i ciekawych efektów nie zauwazylem.

SEBAN
01-07-07, 23:48
Jak masz sklep w mieście to kup w sklepie,jak nie to w jakimś porządnym internetowym,ale nie z allegro!

Ikar
02-07-07, 00:10
jezeli to twoj pierwszy gainer to zdecydowanie polecam vitala
mass tez jest dobry ale wiadomo ze kupuj minimum 4 kg wiec sporo ci to wyjdzie

john
02-07-07, 00:24
jezeli chodzi o mnie to wziol bym vitalmax jest duzo efektywniejszy,wiem bo bralem.jesli chodzi ci ile mozesz przybrac na masie to powiem ci tak ja przy dobrej diecie w miesiąc poszlem 3kg w gore.

bartmon
02-07-07, 06:57
Ok. Kupię w sklepie. Pierwszy gainer to nie bedzie, tylko gdzies juz 5. John 3kg mowisz i to jeszcze przy dobrej diecie. Polećcie mi cos naprawde konkretnego, jesli vitalmax nie zdal by egzaminu, gdyz moja dieta jest bardzo zroznicowana i cięzko mi ją ustabilizować przy takim trybie zycia jakim prowadze, tzn. praktycznie ciagle w ruchu. Prosiłbym o rade.