Zobacz pełną wersję : Kretka a impra
Na ile godzin a może dni należy odłożyć kretke przed np. weselem? :D
Picie alkoholu i branie krety mija się z celem, bo alkohol odwadnia a kreatyna nawadnia więc sam odpowiedz sobie na to pytanie. Jak wypijesz troche to nic Ci się nie stanie ale nie przesadzaj i pij duzo duzo wody. zdr.
nie odstawiaj krety wogóle
staraj sie jedynie jeść żarcie normalnie dzień po imprezie
oki dzx, pytałem sie na wszelki wypadek, jak jakiś toast pójdzie ;p
a na ile dni przed 18tką należało by zakończyć cykl, biorąc pod uwage, że z 5 tygodni już minie od zaczęcia brania kretki?
nie przestawaj z powodu impry
ale chodzi o to, że impra w innym mieście co więcej na kilka dni u znajomych moge zostać, więc i tak bym nie ćwiczył, o to mi przede wszystkim chodzi, a i tak trzeba zrobić przerwe od brania.
A pytam sie dlatego, bo odkąd ćwicze, czyli od roku nie piłem ani kropli, ale tak czuje, że w tym przypadku będę musiał się poświęcić, nie uda mi sie wykręcić ;p
jedna lana nocka może zaprzepaścić jak dużo pracy włożonej?
nic strasznego sie nie stanie
miesnie nie zmaleja w jedna noc:)
oki, no to mnie uspokoiłeś, będę sie trzymał tych poprzednich porad ;)
"Picie alkoholu i branie krety mija się z celem, bo alkohol odwadnia a kreatyna nawadnia"
a i nie sluchaj takich glupich porad:)
Ja mam apel do moderatorów działu: zróbcie w tematach podwieszonych info o kreatynie kiedy stosować w jakich dawkach z czym łączyć z czym nie. i że podczas brania trzeba sobie darować alkohol.
bo kurcze 2 razy w ygodniu pojawia się temat : alkohol i kreatyna
Ja duzo wypijesz to rano zjedz zajebi**e sniadanie np. duza jajecznice i jakies dodatki i uzupelnisz braki po alkoholu /// pzdr