Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Kretka a impra

MILAN
28-06-07, 10:42
Na ile godzin a może dni należy odłożyć kretke przed np. weselem? :D

michał28
28-06-07, 14:28
Picie alkoholu i branie krety mija się z celem, bo alkohol odwadnia a kreatyna nawadnia więc sam odpowiedz sobie na to pytanie. Jak wypijesz troche to nic Ci się nie stanie ale nie przesadzaj i pij duzo duzo wody. zdr.

tomek.
28-06-07, 15:26
nie odstawiaj krety wogóle
staraj sie jedynie jeść żarcie normalnie dzień po imprezie

MILAN
29-06-07, 14:41
oki dzx, pytałem sie na wszelki wypadek, jak jakiś toast pójdzie ;p

a na ile dni przed 18tką należało by zakończyć cykl, biorąc pod uwage, że z 5 tygodni już minie od zaczęcia brania kretki?

tom
29-06-07, 23:32
nie przestawaj z powodu impry

MILAN
01-07-07, 01:46
ale chodzi o to, że impra w innym mieście co więcej na kilka dni u znajomych moge zostać, więc i tak bym nie ćwiczył, o to mi przede wszystkim chodzi, a i tak trzeba zrobić przerwe od brania.
A pytam sie dlatego, bo odkąd ćwicze, czyli od roku nie piłem ani kropli, ale tak czuje, że w tym przypadku będę musiał się poświęcić, nie uda mi sie wykręcić ;p
jedna lana nocka może zaprzepaścić jak dużo pracy włożonej?

tom
01-07-07, 02:14
nic strasznego sie nie stanie
miesnie nie zmaleja w jedna noc:)

MILAN
01-07-07, 02:32
oki, no to mnie uspokoiłeś, będę sie trzymał tych poprzednich porad ;)

tom
01-07-07, 02:33
"Picie alkoholu i branie krety mija się z celem, bo alkohol odwadnia a kreatyna nawadnia"
a i nie sluchaj takich glupich porad:)

nowin
01-07-07, 09:39
Ja mam apel do moderatorów działu: zróbcie w tematach podwieszonych info o kreatynie kiedy stosować w jakich dawkach z czym łączyć z czym nie. i że podczas brania trzeba sobie darować alkohol.
bo kurcze 2 razy w ygodniu pojawia się temat : alkohol i kreatyna

bob3k
01-07-07, 16:28
Ja duzo wypijesz to rano zjedz zajebi**e sniadanie np. duza jajecznice i jakies dodatki i uzupelnisz braki po alkoholu /// pzdr