Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Trec - Magnum 8000 - 1000g

Sonny_Black
28-06-07, 09:12
Link:
http://www.bcaa.pl/trec-magnum-8000-1000g-p-816.html

Co o tym sadzicie?
Przyznam ze na odzywkach sie w ogole nie znam, wiem najwyzej co to kreatyna, czy odzywki bialkowe.
ale zazywal ktos to z was? fajne sa efekty bez zadnej specjalnej diety(no wiadomo ze jakby byly to owiele mniejsze, ale czy beda w ogole).
Bo cena nawet fajna ale nie wiem co o tym myslec, moze bym se to wzial na wakacje i dal chudemu kumplowi, bo mnie to juz to raczej nie wyjebie

28-06-07, 10:02
1. Pamietaj ze suple sa uzupelnieniem diety, a nie odwrotnie. Bez diety niczego nie osiagniesz

2.Tego akurat nie jadlem ale mialem 2 inne gainery z treca i nie bylem zadowolony ale na poczatek zabawy z suplementacja moze byc

3. 1000g to stanowczo za malo. Taka ilosc to mozna wziac najwyzej zeby zobaczyc jak to smakuje

Sonny_Black
28-06-07, 13:54
wiesz co przy sobie nie spodziewam sie przyrostow jak mi koxy mala dajom teraz no ale ten hlopaczek co jest taki wychudzialy raczej nic wczesniej nie bral to ma po co to brac? a jak nie to co innego polecasz mniej wiecej w tej cenie dla niego?

Punisher
28-06-07, 15:00
No to kilo to trochę malutko...
Chociaż 2-3 kg jak mówisz, że to nie ma być nic takiego mocnego.
Pytasz o efekty. Więc tak - to jest uzupełnienie diety, a efekty będą takie same(czyt."podobne") jakby stosował dietę bogatszą o tyle składników odżywczych, ile będzie dostarczał stosując to magnum.
Mówię "podobne", bo nie idzie dostarczyć dokładnie takich samych składników, bo takie suplementy mają rozgałęzione aminokwasy w sobie, dobre węgle, i formułę przyczyniającą się do rozbudowy masy ciała.