Zobacz pełną wersję : opinie o kreatynie HDT ,MET-RX
dimuborgir
27-06-07, 15:00
Szukam opinii na temat HDT Micronized Creatine lub MET-RX Pure Creatine Powder , czy ktoś z Was brał te kreatyny , jeśli tak , jakie miał efekty .
Doszłem do wniosku że nie ma to jak stary sprawdzony monohydrat :P
dimuborgir
28-06-07, 17:33
Ludzie co Wy tylko na Trecu i Olimpie jedziecie :P czekam na Wasze opinie :):)
nie bierz z takich firm tylko wytestowane a nie jakbys z jaskini je wyciagnac ja polecam Olimp, Biogenix, Vitalmax
dimuborgir
28-06-07, 18:50
widze że kolega ma klopoty z czytaniem ze zrozumieniem , pytam o opinie tych 2 produktów , a nie porade jakie mono wziąść , jesli chcesz bierz se suple olimpu , vitala i bx`a , świat odżywek nie ogranicza sie tylko do tych kilku firm o których wspominasz .
niezauwazylem mowie tylko po co pchac sie w cos czego gosc nie jest pewien moze w to co inni radza?
dimuborgir
28-06-07, 21:26
dlatego tak bardzo zależy mi na tym met-rx`ie bo pudzian go reklamował :)
Ja do zadnego treca sie juz nie dotkne :) Biogenix to niby olimp ale z ich odzywek jestem w sumie zadowolony. Wystarczy spojrzec na CP, ProLongatum, Crevolution.
Tego co napisales nie jadlem akurat ale z kreatynek wartych polecenia to na pewno San Vault, San Fierce, Six Stars Profesional Strenght Creatine. Jadlem tylko ta ostatnia (kozak) a sany mam zakupione tylko czekam na koniec egzaminow zeby moc sie przylozyc do treningow i diety.