Zobacz pełną wersję : Kreatyna !! nic nie daje ;/
Witam zakupiłem na poczatku czerwca kreatyne z Olimpu Mega Caps 1250 300 caps. Biore tak w DT; 4tab. na czczo i 4 po treningu i w DN: 4tab. na czczo tylko. Do tej pory nic nie czuje zadnych rezulatów i nic nie przytyłem czy to normalne. Duzo pije przy tym wody niegazowanej i w miare dobrze sie odzywiam.
w miare dobrze nie wystarczy. na 99% wina diety aczkolwiek słyszałem już wypowiedzi kilkunasu osób że na nich kreatyna nie działa.
Moim zdaniem jezeli kupywales na allegro to kupiles u nieodpowiedniej osoby, u mnie po kreatynce widac duze efekty, jezeli jestes juz po 3-4 tyg brania kreatyny i nie widac rezultatow to albo podrobka albo zla dieta w co watpie jak mowisz ze sie dobrze odzywiasz. A co do osoby u gory to nie ma osob na ktore nie dziala kreatyna poprostu nie umieja stosowac albo kupuja felerny towar lub tez sa niecierpliwi na efekty, kreatyna jest naturalnym skladnikiem w miesniach jedynie jego poziom sie podnosi po stosowaniu kreatyny i jak sie pije, dobrze odzywia i cwiczy duzo wody ok 3l to i masa i sila powinna sie podniesc.
Który to cykl i co brałeś wcześniej?(I kiedy?)
Na niektórych kreatyna nie działa, ale może to wina złej diety lub treningu.
Ja po mono dostalem tylko przyszczy, waga costam skoczyla i po cyklu wrocila do normy :) Bralem jedno mono, od tamtej pory tylko estry
a na co liczyles?ze bedziesz wielki jak Arni?
dimuborgir
25-06-07, 23:41
mam nadzieje że nie brałeś kreatyny razem z bialkiem , lub kofeiną , to mógłbyc powód , a pozatym ja odczulem nagłe działanie kreatyny dopiero pod koniec 3 tygodnia cyklu , był to zwykły mono z megabola :)
a na co liczyles?ze bedziesz wielki jak Arni?
Troche sprzetu juz zjadlem i wiem na co mozna liczyc po pojedynczym cyklu. A co do tej kofeiny to nie wiem czy koliduje jakos z kreatyna. W sumie to madrzejsi od nas wymyslili Xpanda Energize.
Wedlug mnie wina zlej diety, braku odpowieniego treningu, moze gosc bierze sama krete bez transportera i mysli ze go rozjebie :D. Co do stwierdzenia nie zgadzam sie ze odzywki sa na allegro trefne sam kupouje od super sprzedawcy co ma apteke i naprawde jestem zadowolony :)
Gosciu tobie radze ulozys sobie dobra diete kreatyne laczyc z taurynka moze gainerek jakis opcjonalnie glutaminka :) a efekty beda male ale zawsze sa !
Wedlug mnie wina zlej diety, braku odpowieniego treningu, moze gosc bierze sama krete bez transportera i mysli ze go rozjebie :D
A co Ty myslisz ze kreatyna bez transportera nie zadziała?? Poprostu troche wolniej sie wchłonie i to wszystko. Cuda nie widy
A co Ty myslisz ze kreatyna bez transportera nie zadziała?? Poprostu troche wolniej sie wchłonie i to wszystko. Cuda nie widy
Ja biore bez i miałem efekty lepsze niż nie jeden stosujący dextrozy i te inne.
Diete mam dobrze ułozona i do niej sie stosuje. Nie mowie przeciez zeby odrazu mnie ta kreatyna dopakowała ale z tego co wiem to powinna jakies efekty dac. Jest to moj pierwszy cykl, wczesniej bralem tylko gainera. Cwicze na siłowni około roku.
Mówicie ze to taka wina diety?!
Ja nie mam diety. Jem to co mam w domu. Wszystkiego po troche a nawet moze wiecej niż troche ;) biore kre-alkalyn olimpu 2500 mega caps. Dawkowanie Dni tren: 2 na czczo i 2 przed treningiem, dni nietreningowe: 2 naczczo. Efekt czułem już po 2 dniach. A efekt wizualny był widoczny po tygodniu, dwuch tyg.
Według mnie to wina kreatynki którą kupiłeś. Lepiej dołożyć pare złoty i kupić coś dobrego. Ja polecam Kre-alkalyn 2500 mega caps Olimpu.
pozdros :)
A ile razy w tygodniu cwiczysz? Masz dobry trening? Ile godz spisz?
z kim spisz? gdzie pracujesz? o czym myslisz? Jakie masz hasla? gdzie chowasz pieniadze? .....
Sor nie moglem sie powstrzymac :P XD
gangster jezeli te pytania były do mnie to spie po 7-8godzin dziennie. trenuje 4 razy/ tydz po 2-3 godzinki. A jezeli chodzi o trening to własny z własnego doświadczenia sobie ułożyłem.
pozdros..
ta efekt wizualny po tygodniu....
ja cwicze 3 razy w tygodniu tak po około 1,5h . Spie około 9-10h. Trening mam na mase.
Ja biore bez i miałem efekty lepsze niż nie jeden stosujący dextrozy i te inne.
Dokładnie.
Ile bierzesz już tą kreatyne?
Może jesteś przetrenowany?
Jakiś podrobiony towar?
Kreatyne biore od poczatku czerwca. Nie wydaje mi ze podrobiona bo w jest w oryginalnym opakowaniu i wszystko bylo zamkniete jak ja kupiłem. Przetrenowany raczej nie jestem bo pod koniec maja mialem przerwe 2 tygodniowa. Wiec juz sam nie wiem co jest grane ;/
A czules chociaz wieksza pompe w miesniach?
ja po tej kreatynie przytyłem 5 kg i 15 kg wiecej na klatke pocisnołem :D
był to moj pierwszy cykl i nic złego nate kreatyne nie dam powiedziec.
a co do diety to takowej tez podczas cyklu nie miałem:P pozdro!!
No pompe wieksza zauwazylem po ostatnim trenigu. Moze wreszcie zaczela działac zobaczymy jak bedzie po calym cyklu :)