Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Kreatyna !! nic nie daje ;/

Urban17
25-06-07, 22:29
Witam zakupiłem na poczatku czerwca kreatyne z Olimpu Mega Caps 1250 300 caps. Biore tak w DT; 4tab. na czczo i 4 po treningu i w DN: 4tab. na czczo tylko. Do tej pory nic nie czuje zadnych rezulatów i nic nie przytyłem czy to normalne. Duzo pije przy tym wody niegazowanej i w miare dobrze sie odzywiam.

nowin
25-06-07, 22:44
w miare dobrze nie wystarczy. na 99% wina diety aczkolwiek słyszałem już wypowiedzi kilkunasu osób że na nich kreatyna nie działa.

destiny
25-06-07, 22:49
Moim zdaniem jezeli kupywales na allegro to kupiles u nieodpowiedniej osoby, u mnie po kreatynce widac duze efekty, jezeli jestes juz po 3-4 tyg brania kreatyny i nie widac rezultatow to albo podrobka albo zla dieta w co watpie jak mowisz ze sie dobrze odzywiasz. A co do osoby u gory to nie ma osob na ktore nie dziala kreatyna poprostu nie umieja stosowac albo kupuja felerny towar lub tez sa niecierpliwi na efekty, kreatyna jest naturalnym skladnikiem w miesniach jedynie jego poziom sie podnosi po stosowaniu kreatyny i jak sie pije, dobrze odzywia i cwiczy duzo wody ok 3l to i masa i sila powinna sie podniesc.

Punisher
25-06-07, 22:52
Który to cykl i co brałeś wcześniej?(I kiedy?)
Na niektórych kreatyna nie działa, ale może to wina złej diety lub treningu.

25-06-07, 22:59
Ja po mono dostalem tylko przyszczy, waga costam skoczyla i po cyklu wrocila do normy :) Bralem jedno mono, od tamtej pory tylko estry

tom
25-06-07, 23:38
a na co liczyles?ze bedziesz wielki jak Arni?

dimuborgir
25-06-07, 23:41
mam nadzieje że nie brałeś kreatyny razem z bialkiem , lub kofeiną , to mógłbyc powód , a pozatym ja odczulem nagłe działanie kreatyny dopiero pod koniec 3 tygodnia cyklu , był to zwykły mono z megabola :)

26-06-07, 01:09
a na co liczyles?ze bedziesz wielki jak Arni?

Troche sprzetu juz zjadlem i wiem na co mozna liczyc po pojedynczym cyklu. A co do tej kofeiny to nie wiem czy koliduje jakos z kreatyna. W sumie to madrzejsi od nas wymyslili Xpanda Energize.

Kasa313
26-06-07, 08:13
Wedlug mnie wina zlej diety, braku odpowieniego treningu, moze gosc bierze sama krete bez transportera i mysli ze go rozjebie :D. Co do stwierdzenia nie zgadzam sie ze odzywki sa na allegro trefne sam kupouje od super sprzedawcy co ma apteke i naprawde jestem zadowolony :)

Gosciu tobie radze ulozys sobie dobra diete kreatyne laczyc z taurynka moze gainerek jakis opcjonalnie glutaminka :) a efekty beda male ale zawsze sa !

michał28
26-06-07, 11:45
Wedlug mnie wina zlej diety, braku odpowieniego treningu, moze gosc bierze sama krete bez transportera i mysli ze go rozjebie :D

A co Ty myslisz ze kreatyna bez transportera nie zadziała?? Poprostu troche wolniej sie wchłonie i to wszystko. Cuda nie widy

Punisher
26-06-07, 11:57
A co Ty myslisz ze kreatyna bez transportera nie zadziała?? Poprostu troche wolniej sie wchłonie i to wszystko. Cuda nie widy
Ja biore bez i miałem efekty lepsze niż nie jeden stosujący dextrozy i te inne.

Urban17
26-06-07, 11:59
Diete mam dobrze ułozona i do niej sie stosuje. Nie mowie przeciez zeby odrazu mnie ta kreatyna dopakowała ale z tego co wiem to powinna jakies efekty dac. Jest to moj pierwszy cykl, wczesniej bralem tylko gainera. Cwicze na siłowni około roku.

ewerest2
27-06-07, 13:59
Mówicie ze to taka wina diety?!

Ja nie mam diety. Jem to co mam w domu. Wszystkiego po troche a nawet moze wiecej niż troche ;) biore kre-alkalyn olimpu 2500 mega caps. Dawkowanie Dni tren: 2 na czczo i 2 przed treningiem, dni nietreningowe: 2 naczczo. Efekt czułem już po 2 dniach. A efekt wizualny był widoczny po tygodniu, dwuch tyg.

Według mnie to wina kreatynki którą kupiłeś. Lepiej dołożyć pare złoty i kupić coś dobrego. Ja polecam Kre-alkalyn 2500 mega caps Olimpu.

pozdros :)

gangster
27-06-07, 14:39
A ile razy w tygodniu cwiczysz? Masz dobry trening? Ile godz spisz?

snajper88
27-06-07, 14:44
z kim spisz? gdzie pracujesz? o czym myslisz? Jakie masz hasla? gdzie chowasz pieniadze? .....
Sor nie moglem sie powstrzymac :P XD

ewerest2
27-06-07, 18:54
gangster jezeli te pytania były do mnie to spie po 7-8godzin dziennie. trenuje 4 razy/ tydz po 2-3 godzinki. A jezeli chodzi o trening to własny z własnego doświadczenia sobie ułożyłem.

pozdros..

tom
27-06-07, 19:06
ta efekt wizualny po tygodniu....

Urban17
27-06-07, 21:04
ja cwicze 3 razy w tygodniu tak po około 1,5h . Spie około 9-10h. Trening mam na mase.

michał28
28-06-07, 14:48
Ja biore bez i miałem efekty lepsze niż nie jeden stosujący dextrozy i te inne.

Dokładnie.

Ile bierzesz już tą kreatyne?
Może jesteś przetrenowany?
Jakiś podrobiony towar?

Urban17
28-06-07, 14:50
Kreatyne biore od poczatku czerwca. Nie wydaje mi ze podrobiona bo w jest w oryginalnym opakowaniu i wszystko bylo zamkniete jak ja kupiłem. Przetrenowany raczej nie jestem bo pod koniec maja mialem przerwe 2 tygodniowa. Wiec juz sam nie wiem co jest grane ;/

gangster
29-06-07, 08:33
A czules chociaz wieksza pompe w miesniach?

Kakashi
29-06-07, 17:53
ja po tej kreatynie przytyłem 5 kg i 15 kg wiecej na klatke pocisnołem :D
był to moj pierwszy cykl i nic złego nate kreatyne nie dam powiedziec.
a co do diety to takowej tez podczas cyklu nie miałem:P pozdro!!

Urban17
29-06-07, 19:24
No pompe wieksza zauwazylem po ostatnim trenigu. Moze wreszcie zaczela działac zobaczymy jak bedzie po calym cyklu :)