PDA

Zobacz pełną wersję : metka

Kruk88
25-06-07, 18:57
Witam wszystkich i z gory dzieki za porady .Kupilem ostatnio sete ruskiej mety, kumpel doradzil mi zebym ja rozpuszczal z woda i wstrzykiwal w bica po 0,5ml bo wtedy zachowam ladnie wyrobiona żeźbe.Co o tym myślicie? ja nigdy o takim czyms nie slyszalem pomózcie.

szczecin
25-06-07, 19:05
hehe zapytaj sie ich czy zartowali bo to jakies dziwne i popiepszone i co tylko bic ci bedzie rusl:/

Młody_00
25-06-07, 19:30
ja slyszalem o tym tylko to jest ciezko wbiaj bo to sie wali w zyle i troche boli.

no ale dobra konie zartow. Kto ci takich glupot naopowiadal. Jak przypuszcam masz scana wiec normalnie bierzesz tabsy i lykasz popijajac woda.

Sonny_Black
25-06-07, 20:08
wbija to sie do dupy ale strzaly a nie mete ;]

Kruk88
25-06-07, 20:10
wiem jak brac;) tak normalnie. Ten muj kolega chodzi zemna do klasy razem zaczynalismy cwiczyc on pól roku temu zacząl przygode z metka itd. ma spore przyrosty widac po nim.Ale mi sie to niewidzi ma mase ale żeźbe stracił niechce zeby i mnie to spotkalo chcialbym przybrac ale tylko na klatke i bica a niechce stracic ciezko wypracowanego brzucha. ps dzieki za odpowiedzi czekam na nastepne;)

Zenek88
26-06-07, 10:52
meta wystepuje w postaciu tabsow, kture sie lyka i szotow ktore sie wstrzykuje po co sie bawic w malego chemika, kupiles w postaci tabsuw to lykaj proste.

Jak chcesz aby ci tylko klata i bic urosl to pobaw sie olejkiem bambino(dla kumatych)

A tak ogolnie to kup cos niearomatyzujacego i definicje zachowasz

Kruk88
26-06-07, 12:20
Dobra dzieki w chemika bawic sie niebede;) a z olejkami niemam zamiaru sie bawic dzieki za pomoc

vold
26-06-07, 20:59
Nie no ku....a ja wysiadam.

Proponuje odbytniczo.

Quadro
26-06-07, 22:07
Popieram rozpuścic i w odbyt wlać przez lejek,no musi się udać.Ja pierdziele czy naprawde już niektórych pogieło?

Kruk88
26-06-07, 23:07
Mi tez to sie niepodobalo wiec skierowalem sie z tym do was.Widac koles w huj.. sobie zemna polecial!!!! kit wogule tej mety brac niebede

Kruk88
26-06-07, 23:15
i Kurde czemu wy z wątami do mnie ja chcialem tylko waszej pomocy to nibył kurcze muj pomysł! juz ja mu dokopie do dupy sobie jaja bedzie robił zemnie idiota

Quadro
27-06-07, 22:06
Kruk88 Luzik nie do Ciebie ale do ogółu kolesi którzy robia sobie jaja z w cale nie śmiesznych rzeczy!!!

Kruk88
27-06-07, 23:28
Quadro Dzieki jarze o co biega dobrze ze przyszłem z tym do was od jutra zaczynam swój pierwszy, normalny cykl.Pozdro dla wszystkich użytkowników forum.

snajper88
27-06-07, 23:45
jest, znowu moge sie czegos czepic :D
A mianowicie "przyszłem" XD nie no nie robcie wsi. Mowi i pisze sie "przyszedlem". Juz sie nie czepiam o literowki i ortografie bo tez mi sie zdarza. Ale akurat na punkcie tego mam uczulenie :P

Kruk88
28-06-07, 01:12
"jest, znowu moge sie czegos czepic :D" błąd składni ;) to co snajper88 ?pracujemy nad polakiem hehe;) nie ale spoko, wezme pod uwage twoją wrażliwosc na ortografie.

"tylko umarli znają koniec wojny"

snajper88
28-06-07, 12:26
eee tam po wakacjach :P

wolak
28-06-07, 15:13
ja bym wkladal pod oko:) lol co za ludzie P.S.jestem ciekaw czy ci jego koledzy robia to naprawde i czy rozpuszczaja w wodzie z kranu n.c.

Kruk88
28-06-07, 23:02
Wolak niewiem czy który kolwiek z nich to robił, jak juz kupiłem metke zapytałem jak to bedzie z rzeźbą po cyklu on mi na to niewiem stary, pewnie troche przytyjesz ale na kazdego moze podzialac inaczej a w szczególnosci jak jest to pierwszy cykl. To mu powiedzialem ze chyba dup..a a on znam inny sposób warto sprubowac jak bedziesz szamał ta mete to rob to w inny sposob zagrzewaj wode potem ja ostudz rozkrusz pół tabsa wymieszaj z wodą tak zeby bylo po pół mililitra na każdą łape i mowie do niego i co ja mam to sobie wbijac? no tak w ramie albo w bica, jak szczepionke ,watroba nie cierpi rzeźba zostaje łapa rośnie i jest ok. niechcialo mi sie w to wierzyc jakis poje....ny pomysł ale chciałem usłyszec wasza opinie na ten temat

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą."

Sonny_Black
29-06-07, 09:20
kurwa wbij se to w dupe i zamknij morde bo mi zal twoich kolegow ze ci takie pierdoly cisna i ciebie ze w to wierzysz

Kruk88
29-06-07, 09:29
Weź niepierdziel i ty zamknij morde debilu bo mnie wkurw..... tym pierdole....m znawca zasrany jakbym wierzyl to bym to robil wiec pomysl troszke ( jak potrafisz) zanim cos napiszesz

Sonny_Black
29-06-07, 09:39
no to po huja sie pytasz skurwielu i nie gadaj tak do mnie szczylu bo mam wiecej cyklow na swoim koncie niz ty cm w lapie

snajper88
29-06-07, 13:05
cichoooo... Sonny Black, pytac sie kazdy moze. Spokojnie ludziska.

Kruk88
29-06-07, 13:53
Sonny Black niepierdo... ok weź skoncz ta twoją debilna gatke wiem masz wiecej cyklów pewnie deka Ci juz dupe rozsadziła i dlatego teraz srasz na forum, kurde ale z ciebie koksiarz -ja pierdzile ,ja mam w rece tyle ile mam ale osiagnałem to bez koksów a nawet odżywek i sie ciebie nie pytałem o zdanie bo nie interesuje mnie co myslisz jak to Snajper 88 powiedział -każdy ma prawo sie zapytac.Czytalem twoje wypowiedzi są mierne i szczerze Ci mowie zastanow sie zanim cos napiszesz. Mam nadzieje ze jestes jedynym deklem na forum. Pozdro dla reszty

Zenek88
29-06-07, 14:22
Ja oglaszam koniec tej klotni, bylo zadane pytanie zostala dana odpowiedz i koniec tematu. Jak sie tak kochacie to okazujcie swoje uczucia na PW a nie wypisujecie nic nie wnoszace zdania do tematu

Ta sentencja dotyczy (wiadomo kogo)

Sonny_Black
29-06-07, 17:50
nieno sory ale on najpierw pyta co o tym myslimy a potem gada ze dobrze wie ze powinien do dupy wbic, takze ja juz nie wiem
no offence :]

Quadro
29-06-07, 21:38
Jest chętny do zamknięcia tematu bo sie pozabijają:)

Kruk88
30-06-07, 22:38
Sonny Black mam cie dosc skoncz ta bezsensowna kłotnie. Ty sobie lepiej do łba troche syntholu wpusc moze zmadrzejesz.Wiesz co to znaczy pomoc? chyba nie, wiec jak niewiesz to sie nieczepiaj,a i przemysl sprawe z Syntholem

Kruk88
30-06-07, 22:42
Dobra ;)za wszystkie sensowne rady i wypowiedzi dziekuje na temat niema co juz pisac bo jest skonczony;) Pozdro dla wszystkich.