szymek_gorlice
25-06-07, 11:31
Mam 18 lat , waze 65 kg i mam 184 cm wzrostu. Wiem jestem bardzo chudy. Niedawno zaczolem cwiczyc(ok. 2 tyg). Wiadomym jest ze wielkich efektow po takim czasie nie widac ale zauwazylem ze nie przybieram na wadze natomiast rzezbia mi sie miesnie. A oczekiwalem wlasnie wzostu masy. Dlatego zastanawiam sie nad zastosowaniem jakiejs odzywki. Nie chce stosowac zadnych sterydow lub tez kreatyny (tyle sie slyszy o skutkach ubocznych):/. Poczytalem troche w internecie o odzywkach ale coz moge dowiedziec sie z reklam gdzie tylko zachwalane sa produkty. Znalazlem dosc ciekawka jak dla mnie oferte- jest to VITALMAX http://www.allegro.pl/item205326350_bialko_weglowodany_gainer_2250g_szyb ka_masa.html
nie wiem jednak czy takiego typu odzywke mam stosowac od razu w normalnej dawce czy moze powoli zwiekszac dawkowanie?? Z gory dziekuje za porady ludzi o wiele wiekszym doswiadczeniu w tych sprawach
nie wiem jednak czy takiego typu odzywke mam stosowac od razu w normalnej dawce czy moze powoli zwiekszac dawkowanie?? Z gory dziekuje za porady ludzi o wiele wiekszym doswiadczeniu w tych sprawach