Zobacz pełną wersję : Vault??
siema Mam Pytanie Co Myslicie O Odzywce Ktora Podalem W Tytule?? Dotychczas Jade Na Mega Massie Weidera I Zamierzam Dolaczyc Vaulta?? Prosze O Opinie Pzdr
Vault jest zajebisty, ale nie powinien być stosowany jako jeden z pierwszych supli, bo jest raczej z tych mocniejszych.
Vault'a mam w szafce ale jeszcze nie jadlem bo ostatnio malo mam czasu na cwiczenia. Ale podobno kozak
Tak off top z ciekawości:
Ile za to zapłaciliście ?
No to sporo, ale już o nim tyle pozytywów słyszałem więc myślę, że warto.
Czemu To Nie Powinna Byc Jedna Z Pierwszych Odzywek??
Sa Tego Jakies Konsekwencje?
Powinno się zaczynać od lżejszych rzeczy.
Żebyś nie miał problemów z wątobą na starość jak i teraz.
Jak Ci zapewne wiadmomo wątroba ma możliwość regeneracji, ale
należy ją przezwyczajać od lekkich suplementów.
zakupilem juz mega mass weidera co do niego dolaczyc?? moze xpand?? czy moze jeszc jakas lzejsza kreatyne?? a ewentualnie kiedy dolaczyc tego vaulta??
Organizm sie uodparnia.. jak zaczniesz od Vaulta to juz zwykle mono czy nawet inne formy kreatyny nie beda na ciebie dzialac, a Vault to bardzo mocny srodek wiec naprawde niewiele ci tego zostanie z supli i tym sposobem siegniesz po sterydy jak znam zycie... chyba ze ci to nie przeszkadza :>
dobrze akurat ten vault jest najmniej wazny teraz bo zadalem pyt kiedy bede mogl. wazniejsze jest reszta tamtego posta
Jezeli nie miales jeszcze stycznosci z zadna kreatyna do zacznij od mono a nie od stacku !!! Xpand tez za mocny jezeli narazie na samym gainerze jedziesz.. zwykle mono !
Jesli to bedzie twoja pierwsza kreta to kup sobie mono i najlepiej z Universala. Jezeli sie juz tak uparles przy czyms mocniejszym to ewentualnie Cell Pumpa zarzuc ale najlepszym wyborem dla ciebie bedzie mono z dextroza (dextro juice z olimpu jest w porzadku) jezeli nie jestes zalany albo z tauryna jezeli jestes
wlasnie myslalem o pump cellu myslicie ze biedzie dobry?? bo mono tylko powoduja retencje wody w organizmie... mozna pumpa laczyc z gainerem myslicie ze dobra opcja??
wlasnie myslalem o pump cellu myslicie ze biedzie dobry?? bo mono tylko powoduja retencje wody w organizmie... mozna pumpa laczyc z gainerem myslicie ze dobra opcja??
po tym poscie widze ze nie masz pojecia o diecie a juz myslisz o suplach - nic ci to nie da!!!!