Zobacz pełną wersję : XXl
CO brac aby szybko przybrac na masie miesniowej i wyrobic rzezbe ??
Prezydent_1c
22-06-07, 19:20
Tak się nie da ... Podaj staż wymiary i czy coś brałeś dotychcczas ?
staz = 0 a wiec wymiary tez slabe !!
wzrost 185 cm
waga 80 KG
wez człowieku najpierw pocwicz troche a nie zaraz za odżywki sie bierzesz, każdy chce nie wiadomo co najlepiej nic nie robiac.Zaczynając dopiero nie powinno sie brać nic - poćwicz troche na sucho potem coś mozesz zaczać brać.Jak nie chce ci sie cwiczyc to idz do działu o sterydach...
pozdro
Dobra dieta + trening + jak chcesz gainera to Mass XXL
Tak polecam mass xxl zaszamelem na razie tylko 1kg ale przy intensywnych i regularnych treningach nawet kumple zauwazyli ze mi lapa troche przyrosla
CO brac aby szybko przybrac na masie miesniowej i wyrobic rzezbe ??
Oj musisz brac wode, recznik, zegarek, kase, stroj sportowy. No i siebie musisz wziasc na siłownie. Mozesz tez wziasc kolegów. ;)
Tak polecam mass xxl zaszamelem na razie tylko 1kg ale przy intensywnych i regularnych treningach nawet kumple zauwazyli ze mi lapa troche przyrosla
vege-core a ile czasu cwiczysz i używasz Mass XXL że tylko 1 kg Ci przybył ;) ?
Po pierwsze to zjadl 1 kg a nie mu tyle przyszlo. Po drugie to po xxl to tylko sie mozna fatem zalac a nie masy miesniowej nabrac. Kupcie cos pozadnego i przyzwoitego. Pzdr.
Po drugie to po xxl to tylko sie mozna fatem zalac a nie masy miesniowej nabrac. Kupcie cos pozadnego i przyzwoitego. Pzdr.
michał28 napisz co masz na myśli co polecasz ?
To mam na mysli ze w xxl sa prawie same weglowodany ktore mozna bardzo latwo dostarczyc z posilkow a gainer to nic innego jak jedzienie w proszku (ryz, makarony) wiec wolalbym z gainerow kupic cos o wiekszej ilosci bialka. Moge polecic Monster Mass z Biogenixa, Mega Gainer z Dymatize... jak chcesz cos tanszego to Gainer 1 lub Gainer 2 z Vitalmaxu. Poszperaj sobie gdzies i popatrz na sklad roznych gainerow a jak cos wybierzesz to wrzuc to sie zobaczy. Pzdr.
ja chwale MASS XXL naprawde kawalek masy doszlo i to miesiania a nie tluszczu jak nie to sproboj cos innego proste...
ja teraz zaczolem jesc monster mass bx. Jak bede po to sie pochwale co i jak :>
rafalkomando
25-06-07, 15:39
masz diete do tego i odpowiedni trening?
Sports One-> Super Hard Gainer :-) 3 kg cena = 86 zl