Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Kilka pytań, chcę schudnąć ( suple TRECA ) sog arena :)

HuGsoN
21-06-07, 15:55
Witam zakupiłem na allegro następujące suplementy:

- HMB TREC V.I.P 70 caps / 800 mg.
http://www.allegro.pl/item207613369_najtaniej_silne_hmb_trec_v_i_p_stalo we_cialo.html

- TREC FAT KILLER 455 ML ( w płynie )
http://www.allegro.pl/item204009016_kupujac_2szt_fat_killer_3_opakowanie _gratis_.html

- TREC L-KARNITYNA+GREEN TEA 9Okap / 1200 mg
http://www.allegro.pl/item207613437_nowosc_trec_l_karnityna_green_tea_9o kap_27zl.html

Mam zamiar pozbyć się zbędnych kiloramów, oto moje wymiary:
190 cm wzrostu, 120 kg waga, 112 cm w pasie.

Plan treningowy:
poniedziałek- klata + triceps potem rowerek + A6W
wtorek- biceps + super seria na triceps + 1 h kickboxingu + A6W
środa- nogi + bieganko około 30 minut + A6W
czwartek- odpoczynek + A6W
piątek- plecy + rowerek+ super seria biceps triceps + A6W
sobota- klata + 1h kicboxingu + A6W
niedziela- odpoczynek + A6W

Oto kilka pytań:
1. Czy wybrałem dobre suple ?
2. Jak je przyjmować ?
3. Czy będą jakieś skutki uboczne ?
4. Czy nie stracę masy mięśniowej ?
5. Jeżeli będę mało jadl ( śniadanie 800 kcal, objad 400 kcal )
ilę mogę stracić na wadzę w ciągu 2 tygodni ?
6. Czy warto było wydać te 125 zl na te suple, czy lepiej na sucho ?
7. Czy będę się dobrze po tym czuł ?
8. Czy mój plan treningowy jest dobry ?

Pozdrawiam, z góry dziękuję za odpowiedź.
Od konkretnej odpowiedzi na jedno pytanie 1 SOG.

Cielu7
21-06-07, 17:11
po pierwsze dieta a po 2 to hmb to w takiej ilosci 70 kap to jest smieszna ilosc bo hmb bierze sie minimum 3 miesiace czyli jeszcze duzo opakowan musisz kupic i niekoniecznie takiej samej bo sa lepsze no i 3 co do treningu po co tyle na bica i triceps resze pozostawiam innym

snajper88
21-06-07, 19:29
Nie podales ile cwiczysz. Uzupelnij to.

1. Na poczatek moga byc, chociarz ja bym a allegro raczej nie kupowal.
2. HMB to raczej nie ma sensu w takiej ilosci, no ale jak juz chcesz to tak jak napisali na opak.
Reszte tez bierz tak jak pisze na opak.
3. Skutkow ubocznych nie powinno byc ( chociarz moze na poczatku roszke watroba bolec)
4. Przy odchudzani sie traci miesnie, ale jak tak patrze na Twoj trening to nie powinno byc spadkow.
5. Bedziesz wiedzial po tych 2 tyg XD. Ale na tydzien nie nalezy zrzucic wiecej niz 4 kg ( chyba tyle) Jak bedzie wiecej tzn ze spalasz miesnie.
6. Jak dopiero zaczynasz trening (chociarz widze ze na kickboxing chodzisz) to sie nie oplaca brac. Natomiast jak juz cwiczysz jakis czas to... zobaczysz czy sie oplacalo jak skonczysz brac :P. Chociarz ja bym wybral cos innego.
7. Ja na diecie i po treningach sie czuke bardzo dobrze. A te suple nie powinny wplywac na to jak sie czujesz.
8. j.w. barki sobie zrob w jeden dzien zamias tricepsa. Ale to moze kto inny by poprawil dokladniej.

HuGsoN
21-06-07, 22:09
Ćwiczę:
- klata: 3 ćw po 4 serie 10- 15 powtórzeń
- biceps ---------//-----------
- nogi -----------//-----------

Snajper thx SOGI lecą. Pozdro
PS. Co byś wzioł zamiast tego co ja ?
Ćwiczę około 2 lat na sucho 120 na ławce cisne.

snajper88
21-06-07, 22:54
o 2 lata cwiczysz, no to ja na twoim miejscu by wybieral miedzy Dymaburn Xtreme a SCORCH Remix V3 lub ewentualnie Meta Burn XTP.
hmm z tym ze Ty jeszcz nic nie brales. To i moze dobrze ze od tego zaczynasz. Pozniej jak bedziesz chcial wiecej zrzucic, to mozesz zapodac sobie ktores z w.w.

HuGsoN
23-06-07, 11:36
No właśnie mogłem tamto kupić ( dyma burn ) kumpel bierze, ale to jest coś z efefryną i nie chciałem. Co do tych supli to w jakiej kolejności to brać i kiedy możesz napisać. Też nie wiem czy ma jakieś znaczenie kolejność brania i czy tego fat killera można popijać. Pozdro

lukemaster
23-06-07, 11:43
trec to takie gówniane odrzywki.....wez...sie rozejrzyj za lepsza firmą....np.perfect naturals best itd:)

HuGsoN
23-06-07, 16:12
No wiem, ale nigdy jeszcze nie brałem supli, więc może na początek starczy ten trec. Chyba coś da :) a i najgorszy chyba nie jest.

dimuborgir
23-06-07, 21:03
trec to takie gówniane odrzywki.....wez...sie rozejrzyj za lepsza firmą....np.perfect naturals best itd:)

Nie zgadzam sie z tym ze trec to gów..... odżywki , a m.in. Nitrobolon , a Mass XXL , te suplementy należą do najpopularniejszych w Polsce , wiele osób je chwali , a to całe perfect naturals best to pierwsze słysze o takiej firmie , może przybliżysz nam tą firmę , udowodnij że nie jest gów..... :P

HuGsoN
24-06-07, 13:11
Szczerze to o tym natural perfect też pierwsze słysze. Kumpel polecił mi treca, ponieważ brał Nitrobolon ( 2 cykle ) Treca, kreatyne ( też 2 cykle ) i powiedział, że Trec jest dobry. Ładnie po tym urósł. Pozdro

lukemaster
24-06-07, 13:30
to amerykanska firma dlatego moze o niej nie słyszeliscie a trec to polskie badziewie mam stycznosć z chłopakami z siłki i wszyscy mają pododbne zdanie co ja na temat odzywek z treca...ja miałem odzywy z treca...i powiem wam ze zero efektów ....tanie sa i do tyłka a kupiłem z perfecta białko i poszłem na wadze i wogóle obwody się zwiększyły;)po2 amerykanie siedza juz dłuzej w odzywkach niz Polacy zobacz sobie jak długo jest na rynku trec a jak długo perfect albo naturals best te odzywki nie sa takie modne w Polsce bo sa z usa a trec to Polska firma więc siłą rzeczy te suple sa w kazdym sklepie z odzywami:) z P{olskich supli wolałbym olimpa pozdro

snajper88
24-06-07, 14:03
a ja tam bralem krete z treca i efekty mialem takie jak chcialem. Ogolnie to na kazdego dziala co innego. Jednemu bedzie sie podobac to a innemu tamto. Nie dowiesz sie o tym dopoki nie sprobujesz. Tyle.

dimuborgir
24-06-07, 14:31
Firma Trec jest również amerykańską marką :)

MILAN
24-06-07, 14:43
ja brałem tse i cla i jestem zadowolony.

Pamiętaj o diecie!

HuGsoN
24-06-07, 21:19
Ok postaram się :) tak off: Ile kalori dziennie max ?

Kasa313
25-06-07, 10:00
Bralem FAT KILLERA i jestem badzo zadowolony spalil mi caly tluszczyk na brzuszku i cycach i same miesnie zostALY naprawda POLECAM

HuGsoN
25-06-07, 11:04
O to mnie pocieszyłeś :) Możesz ziom krótko zrelacjonować jak to działało ?
Jak się po tym czyłeś ? Ile tego wziołeś ? Pozdro

michał28
25-06-07, 14:19
Amerykańskie suple są najlepsze, a to że nie słyszeliście o tej czy o tamtej wynika z waszej niewiedzy. Siedząc na tym forum i czytając widze ze są polecane cały czas takie same produkty przez 15, 16 latków co wogule nie maja pojęcia o suplementacji i odżywkach.

michał28
25-06-07, 14:28
Do autora:
1. Nie brałem więc nie wiem.
2. Na etykietce zapewne masz podane.
3. Nie nie będą, to nie sterydy.
4. To zalezy od Twojej diety i czy wogule ją masz.
(dodaj więcej i tłuszczy kosztem węgli- zajżyj do działu odżywianie)
5. A co my wrózki jestesmy? To zależy od diety, trenigow, areobow i genetyki ciała
6. Myśle ze coś pomogą.
7. Nie brałem nie wiem.
8. Już Ci chyba doradzili.

PZDR.

Kasa313
25-06-07, 18:46
wziolem 2 opakowania i wiesz trening na rzezbe bralem i bral fat killer mialem duzo tluszczu na brzuchu i cyce przykrywal tluszczyk z brzuszka zostaly cegielki :) a na cycuszkach piekny miesien :)

HuGsoN
25-06-07, 22:12
Rozumiem, że nic Cię po nim nie bolało i nie było żadnych efektów ubocznych ?

25-06-07, 22:52
Tez zauwazylem ze wiekszosc osob na tym forum poleca glownie trec i olimp mimo ze te firmy to lipa :P Tzn olimp to jeszcze znosny ale trec jest na serio kiepski. Jedyny produkt treca z ktorego bylem zadowolony to Isolite - mimo ze w smaku obrzydliwy (arbuzowy - do wyboru jeszcze pina colada) to efekty daje spoko. Bralem jeszcze ich mono, mass xxl, dextro, hmb i hard mass i moge powiedziec ze kasa w bloto poszla

Kasa313
26-06-07, 08:42
qń zgadzam sie suple treca takie jak kreta gainery bialka hmb to lipa. Ale ja bralem fat killera i ten jeden produkt pochwale myslalem ze znowu lipa a tu mile zaskoczenie :)

HuGsoN
26-06-07, 12:41
No właśnie wziołem pierwszą łyżkę tego fat killera i 1 caps l-karnityny.
Hmm nie czuję się źle jedynie czuć tak delikatnie, że wziołem na żołądku :)

lukemaster
01-07-07, 11:10
ludzie oprócz....tego ze trec jest lipny to juz nie wspominam o smakach...np..hard masa "waniliowy"pozygac sie idzie a ten zapach....moim zdnaiem lepiej zapłacic więcej i pic ze smakiem a nie z zatkanym nosem

HuGsoN
01-07-07, 15:14
No już jestem w 6 dniu cyklu ( fat killer i karnityna ).
Narazie jeszcze nie ważyłem się.
Coś koło 14 dnia zapodam relację.