Zobacz pełną wersję : Meta ( polska)
Witam mam 17 lat ukończone. Mam 184cm wzrostu i mam 82kg staż na siłowni to
ponad 2 lata. chce brać mete Polską 120 tab. i do tego dieta: białko 3g na kmc, ww: 7g na kmc, tłuszcz 1g. do tego:
- silimarol.
- na stawy.
- Omega 3.
- odblok 8 tab.
- witaminy zestaw witamin ogulny.
chce wziąść ten cały zestaw żeby nie mieć tak mocnyc skutów ubocznych.
(3 tab dziennie). Niechce więcej!! i potym chce wziaść 2 x-pandy z dieta po tym cyklu na mecie.
co o tym myslicie mógł bym to wziaść wszystko?? pozdrawiam czekam na wasze opinie.
oprocz tego "ogulny" :P. No ale nic kazdemu sie zdarzyc moze, mi tez.
Widze ze sobie juz wszystko przygotowales, i powiedziec ci zebys jeszcze poczekal kilka lat nie ma sensu. Ale sie jeszcze zastanow czy nie przybral bys na masie tylko z suplami. Twoj wybor.
troche za mlody jestes ale jak sie juz uparles to cykl jak najbardziej spox
no i wypowiedzial sie nasz expert od koksow Polo
Ja nie wiem czemu wszyscy poczatkujacy koksiarze(zwłaszcza dezieci 14-17) siegaja od razu za mete, trzeba pamietac ze jest to bardzo mocny srodek, Ja na waszym miejscu zaczynal bym od lagodniejszych rzeczy i nie bazujących na syntetycznym testosteronie(poniewasz ma sie go duzo) tylko na jego pochodnych ewentualnie DHT (pochodne)
na pierwszy raz i do tego w takim wieku polecam cos luzackiego
stanazolol
primobolan(oral)
durabolin
boldenone
zenek no ku..... boldenon na pierwszy raz?
stanazol to się zgodze.
i jak deca to tesc musi wjechac.....ale lajcik ze hej..
Czemu nie???
Są to środki ktore maja wysoka stabilnosc przyrostow, nie posiadaja wysokiego wspolczynnika efektow ubocznych, i sa w miare lagodne
co do boldka to martwil bym sie tylko o nie potwierdzone opinie ze ma cos wspolnego z uposledzeniem plodu(wiesz o co chodzi)
WOLAK
nie polecalem deki-durabolin tylko durabolin a jak bys sie znal to bys wiedzial ze sa to inne srodki.
czyli to jest cos jak test prop do test enan
No to nieweme tej mety tylko mi napiszecie ile co i czego wypiszcie mi jakiś dobry cykl na małyc skutkach ubocznych prosze was! bo może faktycznie mama co sie zaraz brać za silny;/ pozdrawiam czekam na waszą odpowiedź
lukemaster
22-06-07, 22:48
wez se chłopaku daj spokój!! chyba ze sobie chcesz zycie zmarnowc i w wieku 40 lat miec zawał...bęziesz miał przerost lewej komory i będziesz załował ze sie tykałes tego gówna
Przerost lewej komory może być nawet od zwykłego ćwiczenia tak że nie pisz głupot, wiadomo że sterydy to nic zdrowego ale aby się wypowiadać trzeba posiadać troszke wiedzy na ten temat.
lukemaster
23-06-07, 00:13
no moze byc ale jak zacznie koksowac to bęzie miał 2razy większy przerost niz od zwykłego cwiczenia więc nie mów ze sie nie znam
lukemaster poczytaj sobie
http://sterydy.net/sterydy/serce_a_sterydy
Czemu nie???
Są to środki ktore maja wysoka stabilnosc przyrostow, nie posiadaja wysokiego wspolczynnika efektow ubocznych, i sa w miare lagodne
co do boldka to martwil bym sie tylko o nie potwierdzone opinie ze ma cos wspolnego z uposledzeniem plodu(wiesz o co chodzi)
WOLAK
nie polecalem deki-durabolin tylko durabolin a jak bys sie znal to bys wiedzial ze sa to inne srodki.
czyli to jest cos jak test prop do test enan
szybko czytalem i tak mi sie w oczy rzucilo zwracam honor
A właśne jak mówicie że meta jest zbyt mocna to co myślicie o testosteron propionicum 10 zastrzyków?? oceńcie ma mniejsze skutki niz meta?? odp
Sonny_Black
24-06-07, 15:50
ja bym juz lepiej wzial mete na poczatek niz testosterona
a ja bym wolał propa na 1 raz.
Dyfel997
Te 10 szotow propa LOLx2
podalem ci przyklady lagodnych srodkow a ty dalej swoje,
kup sobie sete winka z LA PHRARMY i po klopocie masz , nie wiem czemu tak kombinujesz tescia to sobie odpusc