Zobacz pełną wersję : skrajne wymiary
Witam wszystkich. Mam 16 lat 179cm wzrostu waga niska-65kg i mały obwód nadgarstka 16cm z groszami. Sądze, że to się zmieni w ciągu najbliższych lat. Możecie napisac, jakie macie obwody nadgarstków?Postanowiłem napisac ten temat ponieważ dzisiaj będąc w sklepie spotkałem gościa, który ważył jakieś 150 kg; mam cemtymetr krawiecki i na oko wyszło mi, że ma gdzieś 55cm w przedramieniu łydki huhu... podobnie tyle co kovacs w ramieniu(68,5) a w nadgarstku, uwaga!!! achtung!!! miał ponad 30. Nie wiem co to za chłop po piecdziesiątce jest sporo. i tak bez tej masy miałby "na sucho" ze 26cm.reszty nie będe pisał bo taki fenomen to rzedko się zdarza, powiem tylko, że był odrobinkę wyższy ode mnie.Z tego opowiadania nie zapomnijcie o mojej prośbie.Z góry dzięki.:smile:
jeśli łaska jak ktoś obejrzy temat niech poda swój obwód nadgarstka, jestem ciekaw jakin kośccem obarzyłanatura innych
szczerze mówiąc wcale mnie to nie rusza że ktoś ma w przedramieniu czy nadgarstku tyle co ja w biecpsie. tacy ludzie w większości w życiu sztangi w dłoniach nie trzymali i nawet nie kiwneli palcem dla poprawy swego wyglądu a mimo to wyglądająlepiej niż 3/4 użytkowników tego forum. ale co z tego oni wszystko dostali ja na wszystko musze zapracować i to się liczy - praca
tez mam 16 lat i tez mam w nagarstku 16 cn z groszami
tez mam 19, i jestem alkoholikiem XD :P
nie no ja mam prawie 17cm :P
niepowiem, facet był przytyty ale mięśni to miał sporo. Do sportów siłowych czy do kulturystyki nadawałby się świetnie za młodu. Wiadomo, że przeciętnie ludzie tak nie wyglądają nawet z dobrą budową ciała.
ja jestem osobą szczupłą i póki co-na razie pod względem teorii przygotowuję sie do siłki-przedramie mam chude więc te 10cm od dłoni to sama prawie kośc, chciałbym miec tak z 18, 19 w nadgarstku
dalej zachęcam piszcie ile tych centymetrów macie- dla porównania możnaby też podac wiek
krzychuool
22-06-07, 18:44
koleś pewnie pracuje fizycznie i sobie wyrobił przedramię.
Ja spotkałem w cegielni kolesia chudego jak patyk, zapewne też nie widział siłki na oczy, a bica miał tak wielkiego że hohohoho :) Wszystko dzięki pracy :)
lukemaster
24-06-07, 13:24
heheeh 30 w nadgarstku hehe nie rozbawiaj mnie!!!chłopaki którzy armwrestling cwiczą tyle nawet nie mają...chyba ze ma tłuszcz na nadgarstku hehe robawiłęs mnie