Zobacz pełn± wersję : Jak bezpiecznie straćić, proszę o pomoc!
jazdownica
19-06-07, 23:24
Witam. Mam problem z nadwag±. Mam 21 lat, 109kg, 196cm. Ogólnie jestem wielki ale tez zaczynam byc gruby. tłuszcz zbiera mi sie na brzuchu, bokach i piersiach. chcialbym zrzucic. mysle ze musialbym tak ok 10kg. Probowalem na poczatku l-karnityna i fat burner, bralem podwojne dawki i cwiczylem, nie przynosilo to efektow a czulem sie okropnie, tracilem rownowage a serce mi walilo jak chcialo. odstawilem to. potem doswiadczenia z sma dieta, ograniczenie tluszczow. warzywa i owocem, duzo wody, ryby, gotowane mieso, dalej jest tak jak bylo. Moze jest jakis srodek skuteczny i bezpieczny ktory w polaczeniu z silownia dalby jakis efekt. tak zeby jak zrzyce to zeby mi nie wisialy faldy. jesli mial ktos podobne dowsiadcznie to prosze o rade na forum badz jazdownica@o2.pl. dziekuje
Prezydent_1c
19-06-07, 23:28
Dieta niskowęglowodanowa + dużo areobów (rower , basen itp.)
Najlepiej rób tak że 4x tygodniowo siłownia + 3x tygodniowo areoby. Polecam też codziennie brzuszki lecieć.
no i te owoce. W owocach jest duzo cukow, wiec za duzo to ich nie jedz (co nie znaczy wogole). Po treningu mozesz sobie zjesc. No i tak jak wyzej dieta niskoweglowodanowa, czyli wiecej bialka, mniej WW i tluszczy. I cwiczyc, ciwiczyc i jeszcze raz cwiczyc (tylko cwiczyc z glowa).
Jak chcesz to ta l-karnityne czy fat burnera, sobie wez, tylko nie w podwojnych dawkach tylko takich w jakich podane jest na pudelku!! Bo pozniej widzisz co sie dzieje. Zaburzenie rownowagi i nadcisnienie masz. Wiec ostroznie z tym.
jazdownica
20-06-07, 14:10
dziekuje za porady. moze ktos mi podac linka do ten diety niskowęglowodanowej?