Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Jakie odżywki?

Dzidek
19-06-07, 17:29
66kg
35 bicek
95 klata :(
17 lat

cwicze troszke teraz okres wakacji wiec na masie trudno bedze przybrac

ale palnuje na czas jesieni/zimy rozpoczac ostry trening

myslalem o MASS XXL + Nitrobolon II

co o tym myslicie?
jak u was sie sprawdzal?
jakies dodatki do tego czy wogole inne odżywki?

Na wiosne 2008 planuje to wszytko ladnie wyrzezbic...

jakie odzywki polacacie?

Prezydent_1c
20-06-07, 16:06
Mass xxl i NB 2 dobre. Dodaj do tego glutamine i masy zrobis ztroche na tym ;)

michał28
22-06-07, 14:31
Po co Ci glutamina? dokup cos na uzupełnienie diety (białko/gainer) witaminy, omege-3 i zma!...reszte na żarcie. Pzdr.

Punisher
23-06-07, 11:36
Po co Ci glutamina?
Glutamina dobrze.

dokup cos na uzupełnienie diety (białko/gainer)
A mass XXL co to jest jak nie uzupełnienie diety?
Nie słuchaj go, słuchaj Prezydenta_1c :)

Prezydent_1c
23-06-07, 12:26
hehehe. dzięki za uznanie ;) Dużo teraz sezonowców na forum więc cięzko ogarnąc te tematy ;) Musimy pomocnika dostać :P

vege-core
23-06-07, 13:23
Czesc,jestem tu nowy, waszego linka mam z innego forum bodymodifications.pl dzieki Kadloob-owi. Chcialem sie Was zapytac co sadzicie o BIOGENIX Monster Mass( 1000g.) - FOLIA własnie kupilem. Wczesniej mialem TREC MASS XXL( 1000g.) i bylem bardzo zadowolony(widze,ze wczesniej tez zbieral dobre opinie)ktory produkt jest waszym zdaniem lepszy i ma wiekszy wplyw na przyrost masy. I od razu nastepne pytanie czy mozna je łaczyc z TREC Dibencozide Force( 100kaps.) i czy taki mix wogole sie oplaca. Pozdrawiam

dimuborgir
23-06-07, 13:50
te 2 gainery mają troche odmienne proporcje białek i węgli , taka jest różnica , większą popularnościa cieszy się mass xxl , ja sam osobiście w marcu zjadłem opakowanie bx monster mass 2300 gr i byłem jak najbardziej zadowolony .

Z dibencozide możesz łączyć , ale ten preparat moim zdaniem to strata kasy , lepiej kup więcej gainera.

Pozdr:)

vege-core
23-06-07, 14:16
zauwazylem przegladajac fora ze ten gainer mass xxl zbiera niezle recenzje ale w sklepie powiedzieli mi ze jest przereklamowany i ze lepszy jest bx monster. Jezeli chodzi o dibencoizde wiedze,ze poraz drugi zrobili mnie na szara w wciskajac ten produkt ze niby jest on wskazany w poloczeniu z tymi gainerami

Punisher
23-06-07, 18:04
vege-core załóż nowy temat jak masz jakieś pytania, bo sie wtryniasz Dzidek'owi.

michał28
23-06-07, 19:29
sofok666 :
Wzrost[cm]: 175 Waga[kg]: 74
Niezly haban musi byc z Ciebie, jak masz staz i jakie cykle przeszedles?

Ktos kto sie zna na rzeczy na pewno nie poleci Ci mass xxl, to ze przereklamowany to prawda i to bardzo. Monster Mass jak najbardziej spoko (lepszy stosunek bialka do wegli a przedewszystkim jakosc!).

franek77
23-06-07, 21:07
dzidek jestes z okolic krakowa?

Dzidek
23-06-07, 21:42
Ehhh... dobra to mass xll dobra sprawa

teraz pytanie co do tego??

vege-core
24-06-07, 11:18
To jest topic o odzywkach wiec sie pytam o odzywki i nie mam wrazenia ze sie komus wcinam. Pozatym to co sie chcialem dowiedziec to juz z grubsza wiem. Dzieki za odp. pozdrawiam