Zobacz pełną wersję : spalacz salbutamol
mam zamiar kupic salbutamol ... co moge sie po nim spodziewac? moze brał już go ktoś z was i jakie są skutki uboczne.chce go zaczac po cyklu prop npp i wino razem z odblokiem.waze teraz 91kg.chciałbym zrzucic z 5-6kg niepotrzebnego fatu.jak dawkowac??
arnold5551
19-06-07, 16:50
co moge sie po nim spodziewac?przypuszczam że niczego. Kup sobie efedryne, czysta w tabsach a nie jakiś thermal i do tego bierz aspiryne. Do tego jakieś bcaa choć nie wiem czy są potrzebne jak z winstrolem chcesz brać
Jeśli zastosujesz salbutamol lub clenbuterol czy nawet spiropent po pierwsze zminimalizujesz spadki po cyklu, jeśli będziesz miał odpowiedni trening spalisz tłuszcz, skutkami ubocznymi które można odczuć jest drganie rąk ale tylko na począdku kuracji, do salb lub clenu zalecany jest magnez+B6.
Jeśli chodzi o efedryne np z połączeniem z aspiryną i kofeiną to kiepski pomysł jeśli chodzi o kuracje na tym środku odrazu po cyklu napewno będziesz miał zajebiste spadki, jest to dobra kombinacja na spalanie tkanki tłuszczowej ale nie odrazu po cyklu i sprawdza się najbardziej jeśli to zapodamy przed treningiem.
arnold5551
19-06-07, 19:47
ja tam mówie po sobie.... clenbuterol , spiropent to jest do niczego. Może niektórym coś tam daje na to podtrzymanie, ale ja bym wolał chyba cell pump.. Salb bedzie na bank jeszcze gorszy od clenu.
Na spalanie fetu to może daje coś osobą , które nawet na such dość łatwo sobie radzą z fetem, bo tacy też są...
Więc na podtrzymanie możesz spróbować, ale na spalanie fetu to nie wypał kompletny , więc lepiej odczekaj i weź efke , ale wystrzegaj sie supli na niej co w necie handlują , bo po to gorsze chyba od clenu, taka prawda, sam miałem
Gonatropin
19-06-07, 21:16
Sally działa dosyc słabo, proponuje clenbuterol - oxyflux A robi furore :)
oxyflux naprawde jest ok ale napewno nie działa lepiej od sally ale oczywiście wszystko zależy od organizmu.
arnold5551
19-06-07, 21:39
furore... pewno nastepna lipa jakaś.... polecam efedryne
a mugły mi ktos mnie4jwiecej rozpisac dawkowanie sally?? kurde nigdzie efki niemoge dostac:((
przypuszczam że niczego. Kup sobie efedryne, czysta w tabsach a nie jakiś thermal i do tego bierz aspiryne. Do tego jakieś bcaa choć nie wiem czy są potrzebne jak z winstrolem chcesz brać
nie z winem tylko po cuklu propa npp i wina.
sally chce razem z clomidem jesc i che to ciagnac jakies 4 tyg
arnold5551
21-06-07, 10:44
kurde nigdzie efki niemoge dostacpoczekaj, lepiej poszukaj... W najgorzym wypadku zostaje Ci tussipect albo sudafed
Sally na spalanie fetu to pomyłka, niczego się nie spodziewaj. Do odbloku na podtrzymanie może być, niektórzy chwalą, choć ja bym tam wolał cell pump. propnuje Ci brać 4 tabsy na dzień tego sally w dawkach dzielonych oczywiście i ost. przed 16
co to jest npp?
npp to nandrolone phenylpropionate (suprabolin uni ja wale) nigdzie niemoge znalesc konkretnego dawkowania
arnold5551
21-06-07, 19:13
Zrobisz jak chcesz, ale ja Ci odradzam krótkie cykle , bo są drogie od cholery kłucia, aefekty pewno niewielkie, a za tą samą kasę masz już fany długi cykl, mało kłucia i efekt dużo lepszy. Więc lepiej zamień sobie prop na cypka i npp na deke i bedzie ok po 200mg minimalnie e7d.
troche załuje własnie ze to nie był długi cykl ale na tym tez sa dobre efekty :D nastepny po wakacjach bedzie dłuzszy... prosze o dokładne rozpisanie dawkowania sally waze 91kg przy 177cm wzrostu