Zobacz pełn± wersję : Prosze o opinie znajacych sie na rzeczy!
Nie wiem co bedzie najlepsze na zmniejszenie masy tluszczowej. Bardzo prosze powiedzcie co proponujecie. Slyszalem ze dobre byloby hmb, ale niewiem. Prosze o wasze opinie.
hmb dobre do dlugiego stosowania minimum 3 miesiace ale mysle ze tluszczu ci tak nie spali. Ja proponuje therm line II albo thermo speed oba olimpa no i oczywiscie areoby i dietka
Ale napisz cos o sobie. Brales juz cos kiedys? ile chcesz zrzucic?
Wnioskujac po twoim poscie, niebrałes. Wiec na poczatek radzil bym zacz±ć cwiczyc i mieć jakas tam diete (nie musisz sobie ukladac dokladnej, wazne zebys jadl mniej tluszczy i ww, a wiecej bialka, ale oczywiscie tez nie za duzo. Ja tak robie.). I np. po miesiacu (jak waga bedzie juz slabiej schodzdila i jak bedziesz czul ze potrzeba spalacza) to na poczatek mozesz kupic Thermo speeda z olimpa, lub Tight!.
Cwicze juz 4 miesiace nie bralem jeszcze zadnych odzywek. Mam 180cm wzrostu i waze 85kg. Moze to i dobra waga ale wiekszosc to tluszcz. Mowili mi kumple ze dobre jest hmb bo zamienia mase tluszczowa na miesniowa. Moze zle sie wyrazilem, nie chodzi mi o spore zrzucenie wagi. Co byscie proponowali w mojej sytuacji???
4 miesiace, no to juz mozesz cos kupic. To co polecalem ja albo to Therm Line II (ale mi sie wydaje ze to badziew dla pan).
Na HMB raczej nie zrzucisz za duzo. Chociarz ja (chwalac sie po raz kolejny :P ) po mono, bralem HMB i schudlem w tym czasie 10 kg. Ale cwiczylem codziennie i malo i dobrze jadlem.
No dobrze a jaki plan bys proponowal?
a to ja juz nie od planow. Chociarz na odchudzanie to planu chyba ustalonego nie trzeba za bardzo miec. Wystarczy robic aeroby, skakanka, rower, biegi, plywanie. Zalezy co pasuje i co mozesz. Ja dorzucam sobie do cwiczen trening hantlami, zeby miesnie mi nie spadly. W jeden dzien oczywiscie trenuje jedna grupe miesni (lub jedna duza i jedna mala grupe). Zalezy od tego na co mam ochote i czy miesnie mi juz odpoczely po poprzednim treningu danej grupy. Te dodatkowe treningi wplatam miedzy odpoczynkiem od skakanki, czyli robie tak ze 2 - 3 serie roznych cwiczen.
Ale oczywiscie jak chcesz to sobie uluz co kiedy bedziesz robil i wklej w odpowiednim dziale, zeby ktos zobaczyl czy dobrze i ew. poprawil.
Pozdro. ;)
Dzieki. Zastanowie sie jeszcze co i jak i moze sprobuje. Pozdro
Jako trening polecam HIIT.
Nie ma takiego pojęcia jak spalenie tkanki tłuszczowej i zamienienie w mase mięsniow±, jak juz to spalenie i zbudowanie nowej masy. Po drugie nie kupuj hmb bo to nie opłacalne. Jak na pierwszy raz thermo speed extreme Ci styknie. Do tego musisz oczywiscie odopowiedni trening i diete na redukcje. Zajżyj do odpowiednich działów i poczytaj. Pzdr