Zobacz pełną wersję : Stosowanie Kreatyny
Zakupilem sobie creatyne w kapsach dokaldnie jest ich 400
Sposób uzycia:
1Faza nasycenia : 1-2 dzien 30kap (6xpo 5kap), 3 dzien 25kap (5x po 5kap), 4 dzien 20kap (4x po 5kap) 5dzien (3x po 5kap)
i tu moje pytanie bo nie chce sie pomylic w stosowaniu
w 1 i 2 dzien mam zjesci 30 kap ? czyli w 2 dni 60 kap tak ? i 6x dziennie po 5kap czyli rano po przebudzeniu 5, przed poludniem 5, po poludniu 5, przed treningiem 5 i po treniungu 5 i przed snem 5 ?
w 3 dzien 5 razy po 5kap czyli moge jest stosowac w sposob ze rano po przebudzeniu 5 przed poludniem 5 przed treningiem 5, po treniungu 5 i przed spaniem 5 ?
w 4 dzien trzeba zjest 4x po 5kap czyli rano po przebudzeniu 5, przed treningiem 5, po treniungu 5 i przed snem 5???
w 5 dzien 3x po 5kap czyli ? rano 5, przed treningiem 5 i po treningu 5 ?
Czy takie stosowanie jest dobre ? wole sie zapytac i byc pewny wiec sry jak cos...
wiesz jeszcze fajnie by bylo jakbys napisal jakie te kaps sa. I jak czytalem to raczej ta faza nasycenia nie jest za dobra bo organizm przyswaja tylko 10g na dzien. Wiec nadmiar wydalisz.
najlepiej brac 2x po 5g
tak bylo napisane na opakowaniu w sposobie uzycia i tym sie kierowalem
http://www.allegro.pl/item203017722_najmocniejsza_kreatyna_4ookap_hmb_44 okap_v_i_p.html takie cos posiadam...
faza nasycenia to przeszłosć, teraz bierze się cały czas jedną dawkę
no czyli tak jak pisalem 2x dziennie po 5 g. To bedzie 5 cz 6 kapsow, chyba nie?
to jak mam to brac ? ile razy dziennie po ile kapsow ? i czemy 1 faza nasycenia to przezytek osoba ktora mi to sprzedala mowila zeby to stosowac dokladnie tak jak jest napisane na sposobie uzycia
jak sadzicie oplaca sie mu brac ta kreatyne i hmb w capsach poniewaz jest poczatkujacy nigdy nie bral zadnych supli i takze nie cwiczyl. Jest sezonowcem :) bo na wakacje mu sie zebralo na cwiczenia ^_^ i odrazu za takie ostre suple sie bierze co wy na to ???
jak sadzicie oplaca sie mu brac ta kreatyne i hmb w capsach poniewaz jest poczatkujacy nigdy nie bral zadnych supli i takze nie cwiczyl. Jest sezonowcem :) bo na wakacje mu sie zebralo na cwiczenia ^_^ i odrazu za takie ostre suple sie bierze co wy na to ???
nie cwiczylem wczesniej jak ty bo nie mialem czasu i mam takich skur.... a nie kolegow co maja 2 pary chantli a nie chca pozyczyc, to nie mnie w szkole bili ze sie musialem wzioasc za cwiczenia ... i nie wypowiadaj sie w moim topicu bo nic nie wnosisz do mojego tematu
Matheo, nie bylo napisane ze SoSik jest poczatkujacym i nie zabronie mu tego brac. Jedynie co mozna powiedziec, to to ze najpierw trzeba potrenowac na such i dopiero po kilku miesiacach zaczac brac suple. No ale jak wezmie teraz to chyba sie nic nie stanie ( no wlasnie nic sie nie stanie :P )
Juz mowilem jak mozesz to brac. 2 x dziennie po 5 g, (5 g = 5-6 kapsow, czyli na dzien zjadasz 10-12 kaspow)
skoro nic sie nie dzieje jak sie bierze odrazu suple to co to za pier***lenie o cwiczeniu na sucho ???
dzieki ci bardzo snajper :)
skoro nic sie nie dzieje jak sie bierze odrazu suple to co to za pier***lenie o cwiczeniu na sucho ???
tracisz potencjał ukryty w mieśniach
powinno się ćwiczyć na sucho dopóki zobaczysz że nie masz efektów i wtedy powinno się sięgać po suplementy.
heh nie no chodzilo mi o to ze na poczatku nawet bez supli sa przyrosty. A jak zacznesz juz od poczatku brac to bedziesz mial ten sam efekt.
heh nie no chodzilo mi o to ze na poczatku nawet bez supli sa przyrosty. A jak zacznesz juz od poczatku brac to bedziesz mial ten sam efekt.
dokładnie
a z tym dawkowanie to tak napisał snajper
yhym... ze sie tak upomne... moze sog`a?? :>
Bo na początku i tak idzie bardzo dobrze a kreatyna Ci nic nie da. Zresztą zdobędziesz trochę doświadczenia to zobaczysz ;-)