Zobacz pełną wersję : testosteron propionicum
hej mam pytankoo prop czy brał ktos to sam bez innego koksu ;) bo chciałbym spóbować ;) tylko chciałbym się dowiedzieć odwas jakie przyrosty
zostaw sobie to na potem i połącz z innym koksem, np metą i winkiem w strzałkach
Zależy jakie dawki i jak długi cykl ale tak jak poprzednikm połącz to z metą wino odpuść chyba że juz masz mase :)
mam 95 kg i a ja sie pytałem czy sam testo steron da coś ;) ktoś próbował :) a to jet mój pierwszy cykl wiec nie chce przesadzić
Na pierwszy cykl jak najbardziej ok, chodz oczywiście zależy od dawek, chodz dorzucenie jakiegoś winka nie było by złym pomysłem.
Gonatropin
19-06-07, 20:31
Stosowanie same t.propinate, również może być efektywne, wszystko zależy od dawek i częstotliwosci przyjmowania ;)
arnold5551
19-06-07, 21:52
prop to wg mnie lipa dozbieraj kasy i cos konkretniejszego se kup
prop to wg mnie lipa dozbieraj kasy i cos konkretniejszego se kup
Np.???? Możesz podac przykład bo napewno takim kontkretnym w tym przypadku to chyba Deca tylko:)
arnold wytłumacz czemu prop to lipa?. to testosteron jak każdy inny tylko zależy od potrzeb w cyklu dlatego dobieramy długości estrów testosteronu.
moze sprzedali mu fejka i nic mu nie poszle a teraz placze heh
Cykl na samym propie jest OK tylko ja bym dodal tak jak voldemort poradzil cos na koniec w celu utwardzenia mięsnia np winko