Zobacz pełną wersję : pomoc dla kolegi
rafalkomando
18-06-07, 16:55
Witam was, kolega mnie prosił o to wiec pisze. mianowicie tak kolega wazy 86 kilo ma 175 cm wzrostu jest zalany tuszczem brzuch ,klatka chce schudnac 10 kilo i przy okazi nabierać suchej masy mięśniowej, od dzis zaczął chodzić na siłke ,chce mu zamówić spalasz jakis tylko jaki....? chodzi do pracy wiec nie ma czasu na bieganie, tylko tak: co drugi dzien siłka, a w dni wolne skakanka 20 minut, czy to wystarczy? moze cos do tego spalacza dokupic prosze o konsultancie bo nie znam sie na tych zeczach a chce zeby był zadowolony dziekuje wszystkim
Dlaczego w bez suplementów oraz spalaczyb tłuszczu nie mozecie się obejść ?
Po pierwsze jezeli Twój kumpel zaczyna przygode z siłownią niech zacznie trening regeneracyjny (jechać na sucho przez okreslony czas).Ograniczyć jedzenie itp.
Jeżeli po 2 miesiącach schudnie kilka kg to jest oznaka ze jezeli wezmie ten spalacz oraz jakiś suple (np HMB) to na pewno bedzie z siebie dumny.pozdr
heh skakanka to nie wystarczy, przydałoby sie bieganie robienie brzuszków oczywiscie dotyczy to dni nie treningowych
rafalkomando
18-06-07, 19:49
no wlasnie namówiłem go 3 razy w tyg, prosze o diete i trening na zezbe bede wdzieczny
W tym dziale tego co teraz napisałeś nie znajdziesz ;>
rafalkomando
18-06-07, 22:43
no wiem ale nie bede po 10 tametów zakładał prosze o trening moZe ktos miał swuj za zezbe pomugł mu to prosze go tu dac
rafalkomando
19-06-07, 18:26
powieccie mi bo kolega jeszce jeden ma mono 300 gram i cm3 180 kaps, i jak on to ma brac moze byc tak rano 5 gram mono i 4 kaps cm3 i przed treningierm to samo czy inaczej?