Zobacz pełn± wersję : creatyna a alkochol wazne..!!
WItam chcialbym dowiedziec sie w jakim stopniu wplywa to na przyrosty jesli jestem w trakcie cyklu...?? Czy z sobotniej imprezy trzeba totalnie wyelminowac alkochol?? jak zmniejszyc spadki?? prosze was nie piszcie jakis glupich docinkow tylko napiszcie prawde...jest to dla mnie wazne...
Można pić ale umiarkowanie ;> (nie do zapicia się) jedno max 2 piwa, w sumie sam zobaczysz jak zmieszasz (kibel gwarantowany :> )
lecz moja rada skoncz spokojnie cykl ;pp , jezeli tak Ci zalezy ,to jezeli wezmiesz creatyne odczekaj kilka godzin zanim siegniesz po alkohol
Ja Ci osobicie radze wczasie cyklu nie pic zadnego alkoholu
Kreatyna wpłukuje wodę a alkohol wypłukuje więc chyba wiadomo jak to się ma do siebie.Pzdr.
kreatyna wyplukuje wode ??? a alkohol ?? co to za belkot koles napisz to po ludzku bo nie rozumie jakim cudem kreatyna wyplukuje wode ?? ^_^ przeciez od kreatyny miesnie sa napompowane woda wlasnie :)
weĽ Ty Kurwa czytaj ze zrozumieniem co???
jesli ja nie rozumie to moze mi wyjasnij ?? ^_^
Wiesz co znaczy słowo: "wpłukiwać" i "wypłukiwać"??? Wiesz jaka jest różnica między nimi??? Jak nie to w podstawówce takie pojęcia obja¶niaj±....
sory mistrzu to takie male nie dopatrzenie z mojej strony :) forgive me
Po co robicie juz spam odp została udzielona niech jaki¶ moderator zamknie ten temat bo sie haos robi :>
jak trenujesz ograniczaj picie do minimum szczegolnie w dni treningowe
smug nie pieprz
smug nie pieprz
Ty sam [cenzura] jeste¶ [cenzura]! Jezeli nie wiesz to nie komentuj bez potrzeby.
Suple nie pisz trzech odpowiedzi jedna pod drug±, wystarczy jak zedytujesz pierwszy post.