Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : W jakiej kolejnosci brac odzywki

Egzorcysta
18-06-07, 04:30
Witam. Pare lat temu cwiczylem 10 miesiecy i troche mi po tym zostalo.
Obecnie mam 25 lat i od poltora miesiaca cwicze. Biore jakies angielskie bialko, nie bede podawal nazwy bo chyba raczej nieznane.
Ostatnio zakupilem: HMB, Kreatyne, Dextroze oraz dwa bialka: "Olimp 100% Natural Whey Protein" 3 kilo w woreczkach 750gramowych oraz " Olimp Provit 85 " - 2.4kg
Jak skonczy mi sie to bialko co biore zamierzam zaczac brac HMB i kreatyne z Dextroza plus te bialka podane powyzej.
Prosze mi doradzic czy Brac HMB z kreatyna czy najpierw HMB a po skonczeniu opakowania Kreatyne? HMB mam 440 kapsulek a kreatyny 400gram obie firmy TREC. Prosze rowniez o doradzenie co dokupic do tego bialka zeby miesnie najlepiej szly do gory - cena za bardzo nie gra roli.

Wzrost: 174
Waga: 70
Biceps: 34

Pozdrawiam, Lukasz.

Egzorcysta
18-06-07, 04:56
Jeszcze mam pytanie - ile mam dokupic kreatyny i hmb zeby byl pelny cykl po ktorym najlepiej pojdzie?

nowin
19-06-07, 16:08
kreatyne bierz 2x dziennie w dni treningowe
rano i po treningu lub przed i po treningu
w dnio nie treningowe rano
dekstrone zawsze z kreatyną
dawka tak jak proponują na opakowania bo nie napisałeś co to za kreatyna.
białka to wzależności od braków w diecei
hmb bierz razem z kreatyną ebdzie lepszy efekt
p.s. niechcący dałem ci soga chyba się nie obrazisz :)
cykl powinien trwać max 6 tygodni więc musisz obliczyc czy ci starczy czy nie

Matheo
19-06-07, 16:42
sora nowin mam nadzieje ze nic sie nie stalo szukalem "odpowiedz" aby odpisac a tu kliknolem na soga ^_^ wybacz :) a tak wogole to dzieki za pomoc z dieta :) a raczej za male uwagi dotyczace wad mojej diety :)

Egzorcysta
19-06-07, 18:19
Nic sie nie stalo z tym Sogiem ;) Dzieki za odpowiedz. Planuje zakup Glutaminy - warto dolozyc troche kasy i wziac GL-6 ?? Przegladam to forum i nie moge zawiele znalezc na jej temat - tzn opini osob ktore ja braly.

nowin
19-06-07, 22:21
gl-6 to juz konkretna gluta naprawde dobry towar jednak ja na twoim miejscu kupił bym sporo gainera. chyba że masz sporo siana to może być gluta bcaa i gainer i wtedy juz masz konkretny zestaw
pozdro

Egzorcysta
20-06-07, 02:14
Gainera mam juz troche - " OLIMP PROVIT 85 2,4 kilo " oraz " OLIMP 100% NATURAL WHEY PROTEIN 3 kilo " Jakiego Bcaa polecasz - moze byc z Olimpu czy jakis inny? Jezeli nie koliduja ze soba te 3 skladniki czyli bialko, Bcaa i Gl-6 to bede bral je razem. Myslalem jeszcze o Testosterolu ale opinie sa podzielone wiec chyba zrezygnuje.

nowin
20-06-07, 16:49
mozna brać razem tylko niewielkich odstępach czasowych. jeś.i chodzi o bcaa to może być z Olimpa jak również Power bcaa z Sports one lub bcaa-akg z premium nutrion

michał28
22-06-07, 14:35
Nie kupuj tej glutaminy ani bcaa...w białku masz aminokwasy więc po co? Bcaa stosuję się głównie na redukcję ale to nei znaczy ze na mase nie mozna...dokup witaminki.

Bartek
23-06-07, 07:53
Mam pytanie??czy oplaca sie kupowac koks??mam zamiar kupic mietka ale nie wiem czy kupowac t oczy wziasc jeszcze cos innego??prosze o dobra opinie:)

nowin
23-06-07, 10:15
nie opłaca się