Zobacz pełną wersję : czy mozna ?
jestem n00bkiem w tym swiecie i chcialem troche przybrac w miesniach bo mase to mam ;) czy mozna korzystac kreatyne razem z hmb ?? jezeli nie to co polecacie i zeby nie bylo zbyt drogie i trudno dostepne. macie moze jakas niezbyt skomplikowana diete i nie trudna w przygotowaniu, bo chce troszke kg zrzucic :)
Hmm skoro masz mase,to powinieneś sobie kupić Spalacz Tłuszczu.
Kreatyne i HMB można łączyć. (bardziej jabłczan sie opłaca łączyć z hmb jezeli chcesz schudnąc pare kilo).Diety szukaj w odp dziale
ok dzieki. wlasnie zastanawialem sie w czym od jest lepszy :) zrobie tak jak polecasz. diet nie bede szukal :P czy po kreatynie i hmb nie ma takiego czegos , ze jak przestane cwiczyc to klata mi sie spompuje ?
Strategia jest taka jeżeli wezmiesz kreatyne mono to przez dłuższy czas bedziesz się czuł na popie oraz przyjdą Tobie siły, po okreslonym czasie tak zwana pompa minie.Koncząc cykl z kredka i hmb musisz zrobic 4 tyg odpoczynku od tych suplementów.Jezeli wezmiesz Jabłczan bedziesz miał taki sam efekt co kreatyna mono tylko bez pompy.
Pamietaj Kreatyne nigdy nie popijaj Pepsi oraz Colą , bo kreatyna nawadnia a COla odwadnia :>
Pozdrawiam
czyli lepiej wziac jablczan z hmb to pozniej sie nie spompuje tak ?? przy takiej mieszance po jakim czasie widac jakies efekty ??