Zobacz pełną wersję : Coś dobrego na początek w capsach
Siema! Wracam po 2 miesięcznej przerwie na siłkę! Wcześniej ćwiczyłem ok 4 miesiące. Teraz są wakacje i chcę jak najbardziej się''napakować'' Co polecacie mi na początek? W miarę coś taniego! Mam 17 lat i 172 cm wzrostu@
Jaki cel tego masa rzezba ?
ile zł chcesz przeznaczyć ?
Jesteś sezonowcem ? :p
Waga?
Odrazu Ci mówie ze bez diety nic nie osiągniesz a tym bardziej napakujesz :>
polece ci krete a ty po cyklu powiesz ze gowno ta kreatyna daje...
dieta+trening +regeneracja
Waga 65 kg wzrost 172 cm można powiedzieć że jestem sezonowcem! Moim celem jest masa, a na suple mogę przeznaczyć do 60 zł
Kup sobie mete .
Nie wiem czemu nie lubie sezonowców ;p
ale niech Ci bedzie , szczerze powiedziawszy za 60 zl duzo rzeczy nie kupisz.Ja radze Tobie zamiast tabletek kupić jakiegoś Gainerka, bardziej pomoże Tobie niż kapsy.
Moje oferty ;]
Whey Pro Gainer 1
Whey Pro Gainer 2
Whey Pro Gainer 4000
pozdr
Prezydent_1c
16-06-07, 12:40
Ja odrazu ci tylko dodam że "szybko" nic w tym sporcie nie ma. I gainer będzie dla ciebie najlepszy ale pieniędzy więcej uzbieraj.
Skąd tacy ludzie są ???Jedni ćwicza caly rok trzymaja diete wydaja szmal na odzywy a gosciu pisze w czerwcu ze chce jakis gumisiowy sok zeby przypakowac na wakcje !!! Żałosne a za 60 zl to kup sobie sznur i powies sie !!!
Mając na myśli sezonowcem chodziło mi o to że nie ćwiczę zbyt regularnie ale od teraz chcę to zmienić! A kasy na pewno da się coś bardziej podzbierać<lol>
mam zrobioną na podstawie innych diet które są na forum
Jak możesz to wklej ją tutaj.
Więc tak:
Rano:
jajecznica na 5 jajkach
2 bułki pełnoziarniste
1 szklanka mleka(250ml)
w szkole
2 bułki pełnoziarniste z serem gouda tak około 3 plasterki w jednym (30g)
ewentualnie czasem na przepitkę jakiś jogurt pitny
obiad w domu
2 torebki ryż i pierś z kurczaka
szklanka mleka (250ml)
wieczorem
twaróg + 3 bułki pełnoziarniste
Cała moja dieta