Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : co dla mnie?

ks
14-06-07, 20:51
jaką odżywke mógłbym sobie kupic??
moj staz to okolo rok
brałem juz kilka razy kreatyne mono ale nie jestem zadowolony z efektów...co sobie moge kupic??...moze TCM??..... niekoniecznie chodzi mi o kretke..co myslicie...priorytet to mysle ze głownie siła i masa ale nie masa tłuszczowa!! :) heh...głównie siła!!

Młody_00
14-06-07, 22:47
jablczan kreatyny i gainera + dobra dieta = masa i sila

Punisher
14-06-07, 23:04
jw nic dodać nic ująć. Ew jakieś aminokwasy jeszcze.

ks
14-06-07, 23:10
ale jaki jabłczan?? dokladnie napiszcie jakis

Suple
15-06-07, 19:46
Moja Propozycja jest taka

Carbo+Tri Creatine Malate(jabłczan)= Głownie siła

Cięzko jest powiedzieć , gdyż nie wiadomo nam ile $ chcesz przeznaczyć.

Suple
15-06-07, 19:53
lub

Kreatyna (najlepiej z Olimpu 300 caps) + HMB mozna ewentualnie dodac jeszcze carbo ale to jak chcesz :)

ks
15-06-07, 20:46
ja myslałem tylko o kreatynie TCM...moze byc??...........bo hmb nie chce narazie kupowac bo to trzeba dlugo jesc...a ja moge jesc do wrzesnia bo pozniej nie bede juz mogł(z kilku powodów).........co myslicie o tej kretcee??

Suple
15-06-07, 21:54
Wiesz dla mnie ta kreatyna jest najlepsza

Creatine Monohydrate mega caps 1250 (300caps)
ja swojego zdania nie zmienie ;p

Co myślę o Twojej kredce ?
Jeżeli tak CI zalezy na tym Jabłcznie do smiało możesz kupywać,dobra firma oraz jakość :>

ks
15-06-07, 23:12
ja juz jadłem te kretke co podałes....a po drugie to jest mono!!......ale wiesz dzieki za rade :).......... nie o to chodzi ze mi zalezy na tej TCM bardzo ale chce sprawdzic jakis jabłczan a taki jeden gosc mi to radził

tom
15-06-07, 23:54
sluchaj jak masz stazu rok i miales juz pare cykli na krecie to sie nie dziwie ze nie jestes zadowolony z efektow...na cuda nie licz bo to nie doping:)
jablczan mozesz brac-(najlepiej z tych tri creatine malate) ale sa tez inne dobre kreatyny- ester,cytrynian czy pirogronian...