Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : co wybrac pomocy?

asd
12-06-07, 18:01
Czesc mam 186cm wzrostu i 86kg wagimam 17 lat. Na siłce cwicze od stycznia tego roku wczesniej to tak "prowizorycznie" , chciałem sie dowiedziec jaka odzywke kupic? co wybrac chodzi mi o zredukowanie tkanki tłuszczowej a jednoczesnie nabranie masy beztłuszczowej. waze 86kg przy wzroscie 186 ale nie mam brzucha pokrytego tłuszczem jestem poprostu taki "masywny" i dlatego nie wiem co brac. Z góry dzieki

Smug
12-06-07, 18:13
Nie masz brzucha tylko jeste¶ masywny...to po co się odchudzać??? A jezeli tak bardzo cchesz sie fatu pozbyć to teraz ciepło jest idĽ sobie pobiegaj wypocisz się i zejdzie.

Smug
12-06-07, 18:15
i Nie ma takich cudów ze pozbycie się tkanki tłuszczowej przy jednoczesnym wzroscie miesniowej.Albo jedno albo drugie.Pzdr.

asd
12-06-07, 18:29
Nie masz brzucha tylko jeste¶ masywny...to po co się odchudzać??? A jezeli tak bardzo cchesz sie fatu pozbyć to teraz ciepło jest idĽ sobie pobiegaj wypocisz się i zejdzie.

no wiesz nie jest wyrzezbiony ale tez nie mam fałd tłuszczu:lol:

asd
12-06-07, 18:30
ale podpowiedz przy takiej masie jaka odrzywke na rzezbe ?? lub na to zeby zamienic tłuszczyk na mase miesniowa

Smug
12-06-07, 18:47
ale podpowiedz przy takiej masie jaka odrzywke na rzezbe ?? lub na to zeby zamienic tłuszczyk na mase miesniowa

Na rzĽbę to HMB.Ale to min. 3 miechy trzeba brać, a i interes to tani nie jest.Nie ma takich specifików zeby zamienic tkankę tłuszczow± na miesniow±.Wypacasz tłuszczyk albo jedziesz na masę.Co do tej rzeĽby to poszukaj jakiegos treningu dobrego wciel go w zycie i czekaj na efekty.