Zobacz pełn± wersję : co wybrac pomocy?
Czesc mam 186cm wzrostu i 86kg wagimam 17 lat. Na siłce cwicze od stycznia tego roku wczesniej to tak "prowizorycznie" , chciałem sie dowiedziec jaka odzywke kupic? co wybrac chodzi mi o zredukowanie tkanki tłuszczowej a jednoczesnie nabranie masy beztłuszczowej. waze 86kg przy wzroscie 186 ale nie mam brzucha pokrytego tłuszczem jestem poprostu taki "masywny" i dlatego nie wiem co brac. Z góry dzieki
Nie masz brzucha tylko jeste¶ masywny...to po co się odchudzać??? A jezeli tak bardzo cchesz sie fatu pozbyć to teraz ciepło jest idĽ sobie pobiegaj wypocisz się i zejdzie.
i Nie ma takich cudów ze pozbycie się tkanki tłuszczowej przy jednoczesnym wzroscie miesniowej.Albo jedno albo drugie.Pzdr.
Nie masz brzucha tylko jeste¶ masywny...to po co się odchudzać??? A jezeli tak bardzo cchesz sie fatu pozbyć to teraz ciepło jest idĽ sobie pobiegaj wypocisz się i zejdzie.
no wiesz nie jest wyrzezbiony ale tez nie mam fałd tłuszczu:lol:
ale podpowiedz przy takiej masie jaka odrzywke na rzezbe ?? lub na to zeby zamienic tłuszczyk na mase miesniowa
ale podpowiedz przy takiej masie jaka odrzywke na rzezbe ?? lub na to zeby zamienic tłuszczyk na mase miesniowa
Na rzĽbę to HMB.Ale to min. 3 miechy trzeba brać, a i interes to tani nie jest.Nie ma takich specifików zeby zamienic tkankę tłuszczow± na miesniow±.Wypacasz tłuszczyk albo jedziesz na masę.Co do tej rzeĽby to poszukaj jakiegos treningu dobrego wciel go w zycie i czekaj na efekty.