PDA

Zobacz pełną wersję : czytaj:)

lukemaster
12-06-07, 15:24
a więc tak mam taki problem..a dokłądnie koncze szkołe i chce zrobic jakies niezłe jaja...z\ tym ze nie mam zbytnio pomysłów..w tym zrobic cos zeby udupic pare nauczycielek....moze poradzcie mi cos:)chce poprostu zeby mnie na długo zapamiętali;)hehe

pw
12-06-07, 16:33
Zrób klocka weź w chusteczkę i ... którąś ;-)

CreativePL
12-06-07, 17:04
Chodzi ci o cos hardcorowego i nie przyjemnego dla nauczycieli czy hardcorowego ale zeby nauczyciele tez brechtali?

lukemaster
12-06-07, 17:40
nie przyjemnego ale zebym został anonimowym

12-06-07, 19:08
Moj kumpel zrobil kiedys taki patent: zrobil kupe w gazete, podlozyl sasiadowi na wycieraczke i podpalil. Zapukal do sasiada i sie schowal. Sasiad wyszedl w skarpetach, zobaczyl ze cos sie pali i zaczal gasic noga rozbryzgujac wszystko na okolo :)

snajper88
12-06-07, 19:14
heh ale to w szkole nie wypali.
Ja tez mialem taki dylemat :-/ tylko ze ja juz skonczylem (co nie znaczy ze nie moge czegos zrobic :-> ). Tylko w dalszym ciagu nie wiem co. I tez zwracam sie z prozba o jakies "madre" pomysly, ale tak zeby zostac anonimowy.

gangster
12-06-07, 21:10
Walnij jakis napis na drzwiach sali w ktorej uczy,albo ja narysuj.
Okrutne bo obrazliwe,ale bedzie to pamietala.

Janu1989
01-07-07, 04:52
Mozesz zrobic jakis fajny kompomitujący fotomontarz o ile masz zdjecie któres z nauczycielek i powiesic w szkole kilka wydruków z odpowiednim podpisem w widocznych miejscach w sql

Kakashi
01-07-07, 10:18
o ludzie czy wy naprade nie macie lepsych pomysłów?? po tym co piszecie wydaje mi sie ze moja kawały sa mega super zajebiste...nie jestem anonimowy bo wszyzcy wiedza ze to ja z kumplem ciagle robimy ale nikt jak na razie nie moze z nauczycieli tego udowodnic:P

nasz ulubiony kawałto kupic w trefnisiu (taki sklep to rzeczy ktorymi robi sie dowcipy) kupic kilka fiolek w ktorych jest płyn, po rozbiciu kilku 3-6 cała szkoła tak smierdzi ze wszycy uciekaja na podwórko czasami przerywaja na jakis czas lekcje:D wsród uczniow jestesmy dzieki temu sławni a nauczyciele tylko moga sie domyslac ze to my:D

ks
01-07-07, 10:43
lol...............czytam te posty i sie zastanawiam ... jaką szkołe tacy ludzie skonczyli;d .................hm..............bo ja nawet jak skonczyłem podstawówke to taki zjebany nie byłem ;d :)

lukemaster
01-07-07, 10:58
a na necie jest taki sklep??zeby zmaówic?

wara
01-07-07, 13:17
ja zrobilem sobie jaja 2 nauczycielki pojechaly na 2 dni z mlodsza klasa nad jezioro akurat tak sie stalo ze tez sie tam znalezlismy w nocy sie nawalilismy poszlismy w 3 zaczelismy spiewac serenady jak nas nie chcieli wpuscic do ich domku zaczelismy nauczycielka pokazywac dupy i dalej spiewac na golasa zapamietaja nas do konca zycia juz powiedzialy ze na zaden biwak nie pojada

za bledy przepraszam ale tak mnie lep boli i mi sie kreci w baniaku ze zaraz mi peknie chyba :}

lukemaster
01-07-07, 13:52
hehe dobre a to wy tam prywatnie pojechaliscie:D

snajper88
01-07-07, 15:52
e z tymi zapachami to mnie juz nie interesuje. Juz nie chodze do szkoly :P. A tak wogole to nie hcodzilo o to zeby lekcji nie miec tylko aby zrobic cos niemilego nauczycielce. Ale z tymi zapachami to tez fajnie dla tych co chodza do szkoly. U nas tez tak ktos zrobil ale to byl gaz pieprzowy :D.
Z tymi zdjeciami hmm... moze byc. Z tym ze nauczyciele sami cos podobnego robia. Jak np. nauczyciel zostawil w kamerze kasete z nagraniem jak sie (nie pamietam jak bardzo imtymne to bylo :P ) ze swoja zona (tez nauczycielka ):P. Albo inna nauczycielka wychodzi z klasy, glono pierdzi (slychac w klasie) i wchodzi spowrotem. Albo kilka razy spadla ze schodow. Czyli musi byc cos jeszcze lepszego zeby to zapamietac :D (ale bezpieczne)
Te zdjecia moze sprobuje. ;)

wara
02-07-07, 12:08
tak prywatnie tak sie szczesliwie zlozylo ze bylismy od nich jakies 200 m wiec bliziutko

Kakashi
03-07-07, 12:00
no po pijaku to mozna nawet godzine taki dystans pokonywac:D

zaby nauczyciele zapamietali....=.=
mysle ze fajnym pomysłem było gdybys dowiedział sie gdzie jakas nauczyciela mieszka poszedł tam w nocy i nasrał jej na maske samochodu =.= albo na przednia szybe:D i napisał jakis liscik:D "zanalazłem pani mozg czekam na znalaeźne:D"

wara
03-07-07, 15:37
hmmm ja bym sie dowiedzial gdzie mieszka i napisal do niej jakis list moze jakies zdjecia wyslac jej np paru kumpli i same gole ich dupy na zdjeciu i napisac jej czy rozpoznaje pani ktoregos z nas? albo wogle wyslac tak do szkoly do calego grona pedagogicznego z pozdrowieniami :D

snajper88
03-07-07, 16:53
hehehe to teraz musze zrobic jakies fotki :D

PS. Jak ktos takie cos bedzie robil to niech nie zapomni wytrzec odciskow palcow :P

lukemaster
03-07-07, 21:44
hehe z tymi dupami to dobry pomysł ja tam teraz staram sie pic piwko często i ustawiam puskzi i butelki na parapetach szkolnych:)po zewnętrznej stronie mysle ze do konca wakacji wypełnie wszystki parapety:D

snajper88
03-07-07, 23:30
hehe, a nikt tych puszek nie sciaga? Fajne, tylko ze u mnie kamery przed szkola zamontowali.

lukemaster
04-07-07, 15:31
u mnie tez sa kamery haha:)ale jakos mnie to nie wzrusza:)a puszki stoją i jedna butelka centralnie na koszu przed wejsciem i dalej lezy:)

HuGsoN
04-07-07, 15:34
A oto mój patent, za którego 2 mojch kumplów wyleciało z klasy ( naszczęście do przeciwnej )

- Ci kolesie wydrukowali sobie przepiękne klepsydry z nazwiskiem i imieniem dyrektorki, data śmierci i wszystko wpisane :)
- Następnie rozwiesili po całej miejscowości, a nawet na płocie przy chacie dyrektorki :)
- Akurat się tak zdażyło, że powiesili w szkole, a tego dnia ta miała zwolnienie.

No i cóż, cała szkoła i miasto myślała, że nauczycielka is dead :)
Wyobraźcie sobie minę uczniów na drugi dzień jak do szkoły przyszła.

snajper88
04-07-07, 20:06
o fuck... hehe nie no... niezle :D. Ja bym krzyczal "AAAAA zombi, ratowac sie kto moze " hahahahaha. Kiedys w tv tez slyszalem taka historie.

HuGsoN
08-07-07, 01:19
Jest też taka faza, że może o tych właśnie kolesiach słyszałeś :)

deskjet
21-02-08, 18:14
a więc tak mam taki problem..a dokłądnie koncze szkołe i chce zrobic jakies niezłe jaja...z\ tym ze nie mam zbytnio pomysłów..w tym zrobic cos zeby udupic pare nauczycielek....moze poradzcie mi cos:)chce poprostu zeby mnie na długo zapamiętali;)hehe

I to ma być temat godny moderatora?! Żałosne...

HuGsoN
21-02-08, 23:18
:o ? Nauczyciel ?

Arek17
21-02-08, 23:39
hehe chyba tak :p
Trzeba uważać na tym forum....

milo90
22-02-08, 12:17
I to ma być temat godny moderatora?! Żałosne...
widze ze mamy tu bardzo pożadnego uzytkownika forum... Brawo mama bedzie z ciebie dumna...

Ikar
22-02-08, 13:39
buahahahaha

vinq
04-03-08, 16:38
u nas w szkole zajebali petarde do kibla i rozwalilo caly kibel na kawalki;P nawet filmik chyba ma youtube jest ale dyre sie dowiedziala ze to oni a co im zrobila to nie wiem;P

a u mnie w klasie na nie ktorych lekcjach to jest masakra;P podpalalismy lawki, buty, papiery na lekcji; cyrkiel lecial przez cala klase i wbil sie w drzwi wejsciowe do sali;P ostatnio kumpel na historii zjaral 2 szlugi;P

rafalkomando
04-03-08, 16:49
heeh dobre historie panowie opowiadacie prosze o wiecej:D

terrorsiejem
24-04-08, 12:15
podłóż bombe w szkole weż jakąs nauczycie;ke której nie lubisz za zakładniczke zażądaj okupu milion dolarów i helikoptera.

pablo91prg
24-04-08, 14:17
i puche kreatyny ;d haha
pinezki na krzesle to stary ale jary patent ;D

terrorsiejem
24-04-08, 15:55
zamknij nauczycielke w klasie na klucz i spusć tenze klucz w kiblu.

dexter
24-04-08, 17:53
Ja z kolegami w podstawówce robiłem tak:
wchodziliśmy do kibla i z wszystkich 4 kabin wyjmowalismy ze stojaków myjki do kibla. Potem kładlismy te myjki na parapet ( jakies 3 metry od kabin). Czekaliśmy pod kiblem jak któryś nauczyciel wejdzie "za potrzebą" wtedy my wchodzilismy do kibla i czekalismy aż nauczycyciel wejdzie do kabiny. Potem bralismy myjki z parapetu i wrzucalismy na raz po jednej myjce do kazdej kabiny (między sufitem a kabina było jakieś 30cm) no i zawsze któras trafiła. Czasem wpadła do kibla i ochlapała nauczyciela.Oczywiscie szybko uciekalismy we wszystkie strony hehe to były czasy