Zobacz pełną wersję : ProszE o PomoC FachOwcóW [!]
Witam!
Mam pytanie co do cyklu Metki i do tego Gainera Lub Białko prosze napsiac co lepiej :) Chciałbym zakupić 200 tab. metki holenderskiej i pisze z takim pytaniem czy wybrałem odpowiednie środki aby pomoc ogranizmowi.
Wątroba - Hepatil 40 tab około
Żoładek - Lakcid tez okolo 20 tab
Tradzik - Cynk
Odblok- Raczej Nolvadex 30tab
Serce - Aspargin 50 tab
A do tego Wit. C, D Potas Wapn
A i jeszcze czy potrzebny bd odblok po 200tab. ?? Czy raczej go nie stosowac ale jak czytałem to po odbloku nie ma taz takich duzych spadków ??
Prosze o komentarze i odpowiedzi ! Pozdr
W sumie wygląda OK
Do Mety dodałbym jednak białko(w końcu zwiększa się synteza protein)
Wiesz 200 to nie 100 więc lepiej się odblokować bynajmniej kupić 12tabsów klomidu i połączyć je z nolvą (uzyskamy działanie synergiczne)
12 clomidu na odblok starczy nolvy nie bierz
A podczas brania Mety to co?? napisałeś wszystko co mogłeś po kuracji z metką ale podczas jej stosowania nie ma nic zadnej osłonki jak Masz mocna watrobe to spox ale przy 200Tabsach bez osłonki???Pomyśl nad tym
na wątrobe można ale bez przesady na żeby leki na serce brać i lakcid na żołądek, i osłonka na wątrobe to sylimarol 1 tab do każdej tab mety ,a hepatil to po skończonym cyklu, meta to wcale nie jest taki mocny środek jak myślisz , a na odblok spokojnie wystarczy ci paczka clomidu
To tak wezme na odblok 12 tab clomidu a podczas cyklu bd zazywał witaminy na watrobe sylimarol 1 tab ED a hepatil jedno opakowanie po cyklu zjem i chyba starczy tak ? A cczy Aspargin moge jesc na serce?
nie bierz Aspargin to jest zbędne, a sylimarol jedz 1 tab do każdej dawki mety
a jak mam jesc metke? opiszcie mi jak najlepiej
a jak mam jesc metke? opiszcie mi jak najlepiej
Nie jeść tylko połykać jedną co 4godziny
dawka 20mg Ed styknie
Nie co 4 godziny ale po każdym posiłku ,4 posiłki 4tab. Mety:) i to jest ważna sprawa Meta na pusty żołądek nie!!A że posiłki (większe) spożywasz co 3-4 godziny to tak rozplanuj Mete.
Aha to juz raczej wszystko OK :) dzxx a jesli chodzi o białko to starczy mi 1.8kg Wpc ostrowi?
Masz 200Mety więc mete musisz brać tak
5 Tabsów przez 1-6 miecha(dalej nie ma sensu) I niestety 1.8 nie starczy nawet jakbys brał po 60g dziennie to wychodzi 30dni a ty potrzebujesz na 40 dni. Chociaż moim zdaniem wystarczy jak będziesz brał 60g tylko po treningu a reszte z jedzenia (jajek,twaróg,kurak,rybyitd.)