Zobacz pełną wersję : pomocy kreatyna z ....
mam do dyspozycji ok 170 kapsułek kreatyny maga kaps i 90 kaps hmb cykl zaczynam od poniedziałku i chciałbym sie dowiedzie jak najlepiej dawkowac (cykl ma trawc ok 4 tygodnie), ja ma zamiar brac 6 kaps kreatyny w dni treningowe i 4 w dni nietrningowe i chciał bym sie dowiedziec w jakich porach je najlepiej brac i po ile kaps. i także hmb po ile kaps najlepiej brac i w jakich porach żęby były jakieś przyzwoite efekty, proszę o pomoc
adrian1106
09-06-07, 14:12
ja proponuje 2 kapsułki krety rano, dwie ok. godzinę przed treningiem i dwie przed snem. hmb tak samo.ja po 4 tygodniach nie spodziewałbym się po hmb jakiś wielkich efektów
jak chcesz miec jakies dobre efekty to bierz 8 kaps dziennie. 4 rano na czczo i 4 po treningu. hmb trzeba stosowac minmum 3 miesiace zeby byly widoczne efekty czyli po 4 tyg nic nie da. Lepiej dokupic gainerka i jakis transporter. pozdro
[ Dodano: 09-06-2007, 14:34 ]
p.s. troche szybko sie bierzesz za kreatyne, maly staz, ale to twoja decyzja . pozdro
[ Dodano: 09-06-2007, 14:34 ]
p.s. troche szybko sie bierzesz za kreatyne, maly staz, ale to twoja decyzja . pozdro
ale będą jakieś efekty po hmb przynajmniej małe
ja mysle ze nie (moge sie mylic) jak juz masz to sprawdz.
siemanko
mam pytanko. wpadła mi w łapy kreatyna, dostalem ja od ciotki ze stanów. prosiłem zeby przywiozła mi dymetadrine bo chciałem troche tłuszczyku przed latem zrzucić, a ta mi kreatyne przywiozła. jest tego 60 kapułek. z tego co tam jest napisane, trzeba brać rano 2 i po treningu 2 czyli starcz tylko na 2 tygodnie. więc mysle zeby sobie dokupić jakoś kreatynae w kapsułach. co byście mi doradzili kupić?
Ale jak bedziesz kupował,to sprawdź co to za kretka którą dostałes od ciotki(mono czy jakieś inne).Na Twoim miejscu wymieszałbym te kretkę tą z USA i tą "naszą" tz. powiedzmy 2 kapsy tego i 2 tego.
olimpu mega caps byłyby dobre? ile kapsów tego jeszcze dokupić tak zeby na 6 tyg starczyło.
olimpu mega caps byłyby dobre? ile kapsów tego jeszcze dokupić tak zeby na 6 tyg starczyło.
Napisz najpierw jaka to kreta (ester jakis czy mono)
jest to kreta firmy "six star muscle fule"
w kapsie jest 2500mg
na pudle jest tak napisane:
ethyl ester HCI
alpha-ketoglutarate
HCA
Crevolution to ester etylowy. Dokpu puche Crevo z Biogenixa i koncz na tym cykl. Ja bralem tego 9g dziennie ale jak wezmiesz 10 to nawet lepiej. czyli 2caps rano i 2 wieczorem (tylko min 2h przed snem bo to dosc mocno pobudza). W DT 30 min przed treningiem i 30 min po. Ester etylowy stosuje sie raczej jako suplement przedtreningowy ale mozesz brac jak ci napisalem i mysle ze bedziesz zadowolony
Wedlug mnie po hmb nic nie pujdzie bo zeby efekty byly trzeba stosowac dlugo. Kretke radze tak 4 capsy dziennie bralem tak i jestem zadowolony :)
w kapsie jest 2500mg, czy to dużo? mega capsy olimpia zawierają w jednej 1250mg na pudle jest napisane zeby brać 2 rano i 2 wieczorem.
-czyli w dni treningowe brac rano i wieczorem po 2, czy przed i po treningu?
-a w dni nie treningowe ile?
jeżeli nic niedaje to lepiej odstawic to hmb?
Zostaw sobie na później. Jak będziesz miał więcej to bierz przez kilka miesięcy to lepiej podziała na razie szkoda marnować go.