Zobacz pełną wersję : prośba :)
mam pytanie chcałbym wziąść coś na mase jak i na siłę . neorietuje się w koksach mój straz na odzywach bez koksów 3 lata teraz chciałem cos pomysleć mam 19 lat waga 96kg co byście mi radzili, diete mam :P)
[ Dodano: 09-06-2007, 01:42 ]
chciałbym zeby mi przyszło z 4 cm w bicku diete mam jak zaznaczyłem białko tez a osłonki siekupi :P) co wy nao w moim wieku???????????
Sonny_Black
09-06-07, 07:51
na poczatek mysle ze metanabol 200capsow potem jakies 2 tygodnie przerwy i wiecej metki wziasc albo winstrol
co do wieku nie mam zdania bo ja bralem majac 18 lat i nic mi nie jest, poza tym masz juz dlugi staz wiec chyba nie zmarnujesz towaru, ale pamietaj o odblokach.
Wziąść 200 mety a potem zrobić przerwe i znowu wziąść mete w większej ilości to bezsens.
Wszystko zależy jaką mase chcesz zrobić bo sądząc po twojej wadze to może być nawet cykl na suchą mase typu winko + prop.
Najlepiej poczytaj posty podwieszone pt: "PRZYKŁADOWE CYKLE"
Sonny_Black
09-06-07, 11:55
chodzilo mi najpierw 100 potem zwiekszyc. ale czemu sadzisz ze 200 capsow na poczatek bezsens?
na poczatek mysle ze metanabol 200capsow potem jakies 2 tygodnie przerwy i wiecej metki wziasc albo winstrol
Odstep między cyklami powinien wynosic co najmniej tyle ile wynosił okres podawania środka(SAA)
Najlepiej będzie jak wejdsziesz na neta i poczytasz sobie treoche o SAA i innych takich, Najpierw zdobądź wiedze teoretyczną a potem praktyczną
chciałbym zeby mi przyszło z 4 cm w bicku
a ja bym chciał 10
chłopaki moje wymiary to 41 w bicku 121cm w kacie , 63cm w udzie a w brzuchu 93 cm no wiec ja bym chciał coś zeby mieś mniejesze skódki uboczne a meta bardzo szkodzi na atrobe tak słyszłem ;) wiec co mam wziąść te winistol + testosteron
doradzcie naprawde jestem zieoly ;)wstosunku do odżywek;) z tego działu wiem dużo
[ Dodano: 09-06-2007, 14:21 ]
ja mysle ze b dobrej diecie jak mam i białku od cybera bedzie super cykl tylko właśnie co do tego:) a poty cyklu jakieś aminokawasy i kreatyne
a jakie srodki są na odblokowanie ?
meta jest w tabsach ;) tak na boku. Wszystki koksy maja jakies skutki uboczne, ja mysle ze jak jest to pierwsyz cykl to 100 mety bedize ok.
a jakie srodki są na odblokowanie ?
Clomid, nolva - najpopularniejsze
a co myślicie o omadremie
ale ja kiedyś wziołem już z 100 tab ale wtedy niewiedziałem co to jest kumpel m załatwiał i powiedział ze to odżywka późńiej po jakim czasie się dowiedziałem ze to koks taki byłem na niego wkurwiony że szok to co teraz radzicie ;) a jak wyzej napisałem omka ;)
Omka najbardziej po niej póchniesz i największe są po nie spadki.Tak wszyscy piszą mówią ale jak jest zależy od diety posterydowej.Spadki są zawsze ale w większości to woda dlatego zaawansowani robią wszystko żeby nie dopuścić do retencji wody czym mniej wody mniejesze spadki I to jest Prawda:)Co do brania Omki na drugi cykl bym sie wstrzymał na drugi cykl machnołbym Testabol Propionate 1-6/200 mg c7d+mete 1-4/40mg cd a w trzecim to
Omka 1-10/250mg c5d +Dece 1-10/200mg cd
omnadren ladnie zalewa :D duzo syfow wychodzi i duze spadki sa, chyba ze ktos bardzo dobrze sie zna na tych sprawach i dobrze trzyma dietke, suplementacje itp. Jesli ma to byc 1 cykl to odradzam
dzięki chłopacy ale co myslicie jak bym wzioł sam testosteron propionum lub do tego winistol i po ile strzałów ja chcałem po 5 tego 5 tego
Lepiej zrób tak
Deca durabolin 1-10/200mg +Testosteronum prolongatum 1-6
jak chcesz bez deki to tak 1-4 metka/40mg+Testosteronum prolongatum 1-6/1-2-2-2-1/
a co powiesz o tym wyżej 5 strzałów testosteronu prop + 5trzałów winistolu odp chciałby posłuchać waszej opinii cz mało czy może tyle być
[QUOTE=Quadro;56001]Lepiej zrób tak
Deca durabolin 1-10/200mg +Testosteronum prolongatum 1-6
beznadziejny cykl, tak samo prop , winko po 5 strzałów lepiej nic nie robić.
masz cykle w postach podwieszonych wystarczy tylko wybrać 1 z nich i nic więcej
dobra dzięki zamykam temat ":)