Zobacz pełną wersję : co kupić?!
mam około 150 zł co kupić aby szybko przybrac na masie??
staż? waga? brałeś już coś? opisz się bo nie wiemy o tobie nic
pozdro
staż 1 miesiąc , waga 56kg , 168 cm , nic nie brałem(od miesiąca tylko lekka dieta)
nom to chyba jasne jakis gainer polecam mass xll :) pzdr
a czy moge brac razem z tym gainerem kreatyne pisza ze daje jeszcze wiekszy przyrost masy??
daje większy przyrost ale po pierwsze masz za mały staż, po drugie za młody, po trzecie jak po miesiącu znudziło ci sie ćwiczenie na sucho to zrezygnuj z siłowni bo to nie jest sport dla typów co po miesiącu ćwiczeń muszą coś brać albo przestają ćwiczyć bo "nic nie widać", jakby szło szybko przybrać na masie i zaje.... wyglądać to każdy by extra wyglądał bo był miesiąc na siłowni. Jak chciałeś fajnie wyglądać na wakacje to było trzeba pomyśleć o tym kilka miesięcy wczesniej a nie 2 miechy przed wakacjami zaczołeś ćwiczyć, miesiać przed weźmiesz coś i po 2 miechach będzie super extra bo "szybko przybierzesz na masie"
nie znudziło mi sie i dobrze o tym wiem ze po miesiącu nic nie osiągne i dlatego chce coś brać aby za jakiś rok były duze efekty
Na kreatyne zamaly staz ! dobierz i stosuj sobie dobra diete trening na mase :) i jakis gainer polecam Mass XXL i masa pujdzie :) najwazniejsze DIETA !!!! na kreatyne zaczekaj
a jaki musi być staż aby zacząć brać kreatyne??
Również to samo pytanie.. co brać na masę? staż: 9 miesięcy. I jak ma się budowa masy w lecie?
ludzie po 14 lat i miesiącu stażu biorą kreatyne i żyją więc nie chodzi tutaj o zdriowe tylko o potencjał kreatyny. im dłuższy staż tym lepiej będzie zrobiony cykl na np. kreatynie, efekty leszy, większa masa, siła, po prostu odżywka zostanie wykorzystana w 100%. i odwrotnie im krótszy tym większe prawdopodobieństwo że w czasie cyklu popełnisz wiele błędów w diecie, treningu, regeneracji, nie wykorzystasz w 100% potencjału jaki posada w sobie kreatyna. a każdy następny cykl na kreatynie zmniejsza jej siłe działania.
tak więc moim skromnym zdaniem (i kolegów wyżej) najlepiej weź gainer. ja polecam gain bolic z Olimp'a tani, dobry naprawde warto. co do kreatyny to 6 miesięcy to moim zdaniem minimalny staż aby brać kreatyne. za 150 zło kup sobie 6 kg gain bolica i staarczy Ci na 1,5 miesiąca jak nic
pozdro
a są szanse że po tych 6kg gain bolica przytyje około 5 kg pry dobrej diecie?
jeżeli jesteś bardzo szczupły to raczej ciężko Ci bedzie przybrać 6kg ale 3 kg to już bardziej realny przyrost, po za tym gainbolic zawiera troszkę kreatyny więc przy dobrym treningu siła też skoczy.
pozdro
a co do pytania wyżej oczywiście mase można robić we wakacje bez problemu tylko trzeba znacznie więcej pić a i przyrosty będą minimalnie mniejsze bo przecież posiłki często są nie regularne, sporty lenie (siatka ,a basen) też co prawda pomagają w uczymaniu masy mięśniowej ale też troszkę spowalniają proces wzrostu mięśni.
Powiedzmy, że kupię Mass XXL... kiedy i jak często to brać?
Powiedzmy, że kupię Mass XXL... kiedy i jak często to brać?
zawszze po treningu jak masz kase to możesz dodatkowo brać przed treningiem lub jako dodatek do jakiegoś słabego posiłku.
pozdro
- przed treningiem tzn. razem z posiłkiem przed treningowym czy tuż przed rozpoczęciem treningu?
- wyczytałem, że powinno się pić to ok. 4x50 gram w ciągu dnia między posiłkami i w dniu treningowym bezpośrednio po ćwiczeniach? (między posiłkami???)
- raczej mnie nie strać na zakup kolejnego wspomagacza, ale czy dużo daje połączenie mass xxl z kreatyną?
tylko 3 kg heh troche mało zdaje mi sie ze te 3 kilo nawet nie będa widoczne;/
WItam wszstkich ja jestem nowy w sprawach siłowni ważę podobnie jak kolega mam 18 lat i nie uprawiam żadnych sportów zawodowo czasami jedynie rower lub piłka nożna a teraz okres wakacji chciałbym wykorzystać na chociaż w małym stopniu na przytyciu na wadzę gdyż jestem bardzo chudy ;/ i tutaj mam do Was pytanie co mam wziąść przez okres wakacji aby po wakacjach mogł zauważyc rezultaty głównie chodzi mi na wzroscie masy
oczywiscie nie myslcie ze po wakacjach zrezygnuje z trenningow bede dalej trenował aby na kolejne wakacje nie mieć juz takich problemów ;P a teraz przez te wakacje chce znacznie przybrać na masie wiec co byście mi polecili jako nowemu :)
pozdro
tzn., że należy wypić mass xxl np. godzinę po posiłku? i tak 4 porcje w ciągu dnia nietreningowego?
A przed treningiem? Wypić zaraz po posiłku przed treningowym czy pół godziny przed posiłkiem przed treningowym?
a może ktoś mi odpowie ;P
Witam wszystkich ja jestem nowy w sprawach siłowni ważę podobnie jak kolega mam 18 lat i nie uprawiam żadnych sportów zawodowo czasami jedynie rower lub piłka nożna a teraz okres wakacji chciałbym wykorzystać na chociaż w małym stopniu na przytyciu na wadzę gdyż jestem bardzo chudy ;/ i tutaj mam do Was pytanie co mam wziąść przez okres wakacji aby po wakacjach mogł zauważyc rezultaty głównie chodzi mi na wzroscie masy
oczywiscie nie myslcie ze po wakacjach zrezygnuje z trenningow bede dalej trenował aby na kolejne wakacje nie mieć juz takich problemów ;P a teraz przez te wakacje chce znacznie przybrać na masie wiec co byście mi polecili jako nowemu :)
pozdro